Βανδή - Νικολαΐδης: Όταν οι "Beckham της Ελλάδας" μιλούσαν για τα πλούτη τους σε μια συνέντευξη που είχε ταράξει και τους ίδιους [video]

15.07.2021
Βανδή - Νικολαΐδης: Όταν οι "Beckham της Ελλάδας" μιλούσαν για τα πλούτη τους σε μια συνέντευξη που είχε ταράξει και τους ίδιους [video]
Ύστερα από 18 χρόνια γάμου η Δέσποινα και ο Ντέμης ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν και με την αφορμή γυρίζουμε σε μια τηλεοπτική στιγμή τους που έχει γράψει τη δική της ιστορία.

Η είδηση έπεσε σαν βόμβα σήμερα το πρωί: Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης παίρνουν διαζύγιο. Το χρυσό ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ χωρίζει ύστερα από 21 χρόνια κοινής πορείας και δύο παιδιά.

Με την αφορμή, γυρίζουμε τον χρόνο πίσω και θυμόμαστε μια συνέντευξη που έδωσαν μαζί και προκάλεσε πάρα πολλές αντιδράσεις.

Η Δέσποινα και ο Ντέμης γνωρίστηκαν στις αρχές του 2000 και ενώ βρισκόταν αμφότεροι στο ζενίθ των καριέρων τους. Ο γάμος τους έγινε τρία χρόνια αργότερα, τον Ιούνιο του 2003 και τον Φεβρουάριο του 2004 γεννήθηκε η κόρη τους, Μελίνα. Κάπου στον επόμενο χρόνο, λοιπόν, το Discovery Chanel τους πλησίασε και ζήτησε να τους συμπεριλάβει σε ένα αφιέρωμα που έκανε για τους "Rich and Famous" της Ευρώπης, όμως εκείνοι δεν το γνώριζαν.

Και εξηγούμε.

Στη συνέντευξη, που είχε συγκεντρώσει πάρα πολλά αρνητικά σχόλια από ανθρώπους που δεν μπορούσαν να δεχτούν τον τρόπο με τον οποίο το διάσημο ζεύγος που έγινε γνωστό ως "οι Beckham της Ελλάδας" κόμπαζαν δημόσια για τα πλούτη τους και τον τρόπο ζωής τους γενικότερα.

Δέκα χρόνια μετά την προβολή της συνέντευξης αυτής, όμως, και μιλώντας στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή του "Τετ Α Τετ" η Δέσποινα Βανδή εξήγησε πως και η ίδια είχε πάθει σοκ με αυτό που είχε δει στην τηλεόραση.

«Όταν μιλήσαμε με τους υπευθύνους μας είχαν πει πως κάνουν αφιερώματα σε ανθρώπους που είναι δημοφιλείς μέσα από την δουλειά που κάνουν και η εκπομπή λεγόταν “Made in Europe”. Αντί για “Made in Europe” είδα μια εκπομπή που λεγόταν “Rich and Famous”, μια μονταρισμένη εκπομπή, αλλά αντί άλλων. Είναι δυνατόν να μπούμε εμείς σε τέτοια κατηγορία, όταν το σπίτι δεν ήταν καν δικό μας και το νοικιάζαμε; Ήταν τρομακτικό! Έπαθα σοκ!», είχε δηλώσει τότε η Δέσποινα Βανδή τονίζοντας πως παρόλο που η ίδια ήθελε να αντιδράσουν δημόσια, να εξηγήσουν, γιατί απεχθανόταν την ιδέα που φάνηκε ότι ο κόσμος απέκτησε για εκείνους μετά την προβολή της, τελικά επικράτησε η ήρεμη σκέψη του Ντέμη ο οποίος έλετγε: «Μην ασχολείσαι, θα ξεχαστεί, μια βλακεία είναι, τόσα λέγονται».

Το μετάνιωσε που δεν ασχολήθηκε; «Αν είχα καταλάβει το πόσο κακό μου είχε κάνει, θα τους είχα κυνηγήσει κι ας διαφωνούσε ο Ντέμης», είπε παραδεχτεί μιλώντας στον Τάσο Τρύφωνος. Ναι, το μετάνιωσε.

Ιδού και η εν λόγω συνέντευξη, που όπως μπορεί να γίνει αντιληπτό πολύ εύκολα, έχει γίνει viral ακόμη μία φορά: