Paulina Porizkova: Σε φοβερή φόρμα στα 56 της ποζάρει με καυτό μπικίνι και εντυπωσιάζει

03.06.2021
Paulina Porizkova: Σε φοβερή φόρμα στα 56 της ποζάρει με καυτό μπικίνι και εντυπωσιάζει
Αν υπάρχει κάποια γυναίκα που επιβεβαιώνει το μότο ότι «η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός», είναι η Paulina Porizkova. Το supermodel επέστρεψε όχι μόνο με μια καυτή φωτογραφία μπικίνι, αλλά ανέφερε επίσης ότι «κάποιος ξεχωριστός» είναι μαζί της στις διακοπές. Για εσάς χτυπά η καμπάνα κύριε Aaron Sorkin!

Το ζευγάρι έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί της απονομής των Όσκαρ στα τέλη Απριλίου και αυτή ήταν μόλις η δεύτερή τους έξοδος. Έτσι, τα πράγματα προχωρούν όμορφα στο στάδιο των διακοπών και η Porizkova ανταμείβει όλους τους followers της με το χρυσό στρινγκ μπικίνι της και μας υπενθυμίζει γιατί αποτελούσε βασικό μέρος της έκδοσης Sports Illustrated Swimsuit για χρόνια.

Δεν ξέρουμε ακριβώς πού βρίσκεται διακοπές αλλά το γραφικό παραθαλάσσιο σημείο ήταν το ιδανικό μέρος για να αναδείξει το χρυσό μπικίνι της. «Μια φωτογραφία διακοπών με ένα στρινγκ μπικίνι», έγραψε στη λεζάντα. «Αυτό το μαγιό είναι πιθανότατα περίπου πέντε ετών, αλλά έχει γίνει πρόσφατα το αγαπημένο μου. Γι 'αυτό κρατάω όλα μου τα ρούχα, πάντα μου αρέσουν περισσότερο λίγα χρόνια αργότερα. Όταν δεν είναι πλέον στη μόδα ή δεν φοριούνται από όλους».

Τον περασμένο Σεπτέμβρη η Paulina είχε συγκλονίσει τον κόσμο καθώς είχε περιγράψει πώς είχε βρει νεκρό τον πρώην σύζυγό της

Η Porizkova εντάσσεται στη λίστα των supermodels άνω των 50 ετών, που χαίρονται τη ζωή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μην αφήνεις την κοινωνία να επιβάλλει πώς πρέπει να αισθάνεσαι ή να φαίνεσαι ή να πράττεις- υπάρχουν τόσα πολλά να κάνεις σε οποιαδήποτε ηλικία και η Porizkova είναι το τρανό παράδειγμα. Συμφωνείς;