Matthew Perry: Χώρισε έξι μήνες μετά την πρόταση γάμου - Αιτία η ανάρμοστη συνομιλία του με 19χρονη;

03.06.2021
Matthew Perry: Χώρισε έξι μήνες μετά την πρόταση γάμου - Αιτία η ανάρμοστη συνομιλία του με 19χρονη;
Τελικά δεν θα γίνει γάμος. Ο τηλεοπτικός "Chandler Bing" των Friends είναι και πάλι ελεύθερος.

Ο 51χρονος ηθοποιός επιβεβαίωσε την Τρίτη το χωρισμό του με την 29χρονη αρραβωνιαστικιά του, Molly Hurwitz. «Μερικές φορές τα πράγματα δεν λειτουργούν και αυτή είναι μια από αυτές», δήλωσε ο Perry στο περιοδικό People. «Εύχομαι το καλύτερο στη Molly».

Ο Perry και ο Hurwitz άρχισαν να βγαίνουν για πρώτη φορά το 2018 και ανακοίνωσαν τη σχέση τους τον Νοέμβριο του περασμένου έτους. Ως επί το πλείστον, το ζευγάρι κράτησε τη σχέση τους ιδιωτική. Ωστόσο, η Hurwitz χάρισε στους followers της στο Instagram μια σπάνια ματιά στη σχέση τους, την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

«Δεύτερη χρονιά που είναι ο Βαλεντίνος μου, αλλά η πρώτη του ως influencer στο Instagram», έγραψε στον ιδιωτικό της λογαριασμό στο Instagram, καθώς ο Perry είχε ανοίξει λογαριασμό στη δημοφιλή εφαρμογή μια εβδομάδα πριν.

Και εκείνος είχε μοιραστεί φωτογραφίες της αγαπημένης του, χωρίς, όμως, να το αντιληφθεί κανείς.

Ενώ παραμένει ασαφές τι ακριβώς προκάλεσε τον χωρισμό τους, ο Perry δημιούργησε πρωτοσέλιδους τίτλους τον περασμένο μήνα για την παρουσία του στο Raya, μια ιδιωτική εφαρμογή γνωριμιών που βασίζεται σε μέλη. Το ζήτημα ξεκίνησε όταν ο ηθοποιός έγινε viral για ένα βίντεο που φέρεται να έστειλε σε μια 19χρονη γυναίκα με την οποία συνδέθηκε μέσω του Raya, την Kate Haralson. Εκείνη την εποχή, ο ίδιος και η αρραβωνιαστικιά του Molly Hurwitz ήταν σε ένα διάλειμμα της σχέσης τους. «Είμαι τόσο μεγάλος όσο ο μπαμπάς σου;» ο Perry ρωτούσε την Haralson στο κλιπ, το οποίο η ίδια ανέβασε στο TikTok.

Στη λεζάντα, η Haralson κατέστησε σαφές ότι δεν ενδιαφερόταν καθόλου για τον Perry. «Όταν ματσάρεις με τον Matthew Perry ως αστείο σε μια εφαρμογή γνωριμιών και σου κάνει facetime και παίζει 20 ερωτήσεις μαζί σου», σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης. Αλλού στο κλιπ, ο ηθοποιός προσπάθησε να φλερτάρει. «Παίζεις πάντα με τα μαλλιά σου τόσο πολύ;» ρώτησε. «Υποθέτω το κάνω», απάντησε η Haralson, γελώντας.

Η Haralson είπε στο Page Six ότι μοιράστηκε το βίντεο επειδή ήθελε να δουν οι άνθρωποι πώς οι άντρες στο Χόλιγουντ «εκμεταλλεύονται» τις νέες γυναίκες στις εφαρμογές γνωριμιών. «Πολλοί άνθρωποι έλεγαν ότι κάνω εκφοβισμό και είμαι μοχθηρή που το δημοσίευσα και με έκαναν να νιώθω άσχημα, αλλά ταυτόχρονα, νιώθω ότι πολλοί τύποι στο Χόλιγουντ μιλούν σε όλα αυτά τα νεαρά κορίτσια και είναι κάτι που νομίζω ότι πρέπει να γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι», είπε.

Σύμφωνα με το Page Six, ο Perry ρώτησε αν θα μπορούσε να κάνει FaceTime λίγο μετά το ματσάρισμα στην εφαρμογή. «Δεν σκεφτόμουν τίποτα πραγματικά», είπε η Haralson, προσθέτοντας ότι «ποτέ δεν παρακολούθησε το Friends» Τελικά, η Haralson αποφάσισε να κατεβάσει το βίντεο αφού αναγνώρισε ότι «πολλοί άνθρωποι θα πάρουν το μέρος του από τη στιγμή που είναι τηλεοπτικός χαρακτήρας». «Το έκανα περισσότερο για πλάκα, κάτι που ακούγεται κακό, αλλά δεν σκέφτηκα τίποτα», πρόσθεσε. «Νόμιζα ότι ήταν περισσότερο αθώο και αβλαβές. Ειλικρινά, δεν είναι πραγματικά εντάξει για αυτούς τους μεγαλύτερους τύπους να μιλούν με τόσο νεαρά κορίτσια».

Νικολέτα Μακρή