Τζούλια Αλεξανδράτου για Μένιο Φουρθιώτη: "Εγώ τα γνώριζα και ήταν θέμα χρόνου να γίνουν όλα όσα συνέβησαν"

08.05.2021
Τζούλια Αλεξανδράτου για Μένιο Φουρθιώτη: "Εγώ τα γνώριζα και ήταν θέμα χρόνου να γίνουν όλα όσα συνέβησαν"
"Ή πεθαμένος, ή στη φυλακή θα βρισκόταν", συμπληρώνει μεταξύ άλλων το μοντέλο για τον άλλοτε μάνατζέρ της.

Ο Μένιος Φουρθιώτης συνελήφθη στο τέλος του περασμένου μήνα και κατηγορείται, μεταξύ άλλων, ότι σκηνοθέτησε ο ίδιος τις επιθέσεις που δέχτηκε στο σπίτι και στο κανάλι όπου εργάζεται.

Το θέμα τοποθετήθηκε η Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία, ως γνωστόν, είχε μια μακρά συνεργασία μαζί του. Ο Μένιος Φουρθιώτης υπήρξε μάνατζέρ της όμως τώρα, όπως φαίνεται από τα όσα είπε, οι δυο τους δεν έχουν την παραμικρή σχέση.

«Δεν έχω καμία σχέση με αυτόν τον άνθρωπο σε κανένα επίπεδο. Τον ξέρω καλύτερα από όλο τον κόσμο, εγώ τα γνώριζα και ήταν θέμα χρόνου να γίνουν όλα όσα συνέβησαν. Θα ασχοληθώ μαζί του μόνο νομικά, όχι τηλεοπτικά. Ή πεθαμένος, ή στη φυλακή θα βρισκόταν. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο» δήλωσε η Τζούλια στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα On Time.

Στην εφημερίδα μίλησε και ο δικηγόρος της Αλεξανδράτου, Χρήστος Νικολακόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο Μένιος Φουρθιώτης είχε σκηνοθετήσει ληστεία εις βάρος της Τζούλιας Αλεξανδράτου το 2010 (ενώ την κλοπή την είχε κάνει ο ίδιος), όπως σκηνοθέτησε τώρα τις επιθέσεις εις βάρος του.

Για την ιστορία, Φουρθιώτης και Αλεξανδράτου βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη σε μια δίκη που έχει αναβληθεί τουλάχιστον 10 φορές και ακόμη εκρεμεί η επόμενη δικάσιμος!