Olivia Hussey: Η "Παναγία" του Zeffirelli είναι σήμερα 70 ετών και εύχεται "Καλό Πάσχα" - Η πιο πρόσφατη εικόνα της [video]

27.04.2021
Olivia Hussey: Η "Παναγία" του Zeffirelli είναι σήμερα 70 ετών και εύχεται "Καλό Πάσχα" - Η πιο πρόσφατη εικόνα της [video]
Πάσχα χωρίς τον "Ιησού από τη Ναζαρέτ" δεν νοείται. Η θρυλική σειρά του Franco Zeffirelli έρχεται και φέτος στις οθόνες μας από σήμερα (Μ. Τρίτη) μέσω ΑΝΤ1 και με την αφορμή "ψάξαμε" λίγο τους αγαπημένους πρωταγωνιστές. Όπως κάθε χρόνο.

Ο λόγος σε αυτό το κομμάτι για την Olivia Hussey, μούσα του διάσημου σκηνοθέτη που έφυγε από τη ζωή τον Ιούνιο του 2019. Εννέα χρόνια πριν από τον "Ιησού" ο Jefirrelli την είχε διαλέξει ως πρωταγωνίστρια στην ταινία του "Ρωμαίος και Ιουλιέττα". Ήταν το 1968 και εκείνη είχε μόλις συμπληρώσει τα 17 της χρόνια.

Ο ρόλος αυτός της Ιουλιέττας, όπως και αυτός της Παναγίας το 1977 ήταν οι δυο ρόλοι που έμελλε να τη χαρακτηρίσουν απόλυτα σε όλη της τη ζωή, παρότι είχε ερμηνεύσει και άλλους.

Μια "βόλτα" στη σελίδα της στο Instagram μόνο και αυτό είναι παραπάνω από εμφανές. Οι φωτογραφίες που η 70χρονη πια ηθοποιός μοιράζεται αφορούν μόνο σε αυτές τις δυο ταινίες, στα ζώα τα δικαιώματα των οποίων υπερασπίζεται με πάθος τα τελευταία χρόνια και σε φωτογραφίες των παιδιών της σε μικρή ηλικία.

Με αφορμή το καθολικό Πάσχα που γιορτάστηκε πριν από δύο εβδομάδες, η Olivia Hussey, λοιπόν, ευχήθηκε σε όλο τον κόσμο με δύο αναρτήσεις στις οποίες χρησιμοποίησε εικόνες από τη θρυλική τηλεοπτική σειρά που ακόμη και σήμερα, 44 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της, συνεχίζει να συγκινεί τον κόσμο που την παρακολουθεί.

Ιδού οι αναρτήσεις και σήμερα, Μεγάλη Τρίτη, στις 9μμ το πρώτο επεισόδιο στον ΑΝΤ1.

Παρότι η ίδια βέβαια δεν μοιράζεται πρόσφατες φωτογραφίες της, την εντοπίσαμε στα social media σε μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή και τη μοιραζόμαστε. Η Olivia Hussey είναι αγγλικής και αργεντίνικης καταγωγής και πρόσφατα, τιμήθηκε με το βραβείο "William Shakespeare" στο Μπουένος Άιρες. Με αφορμή ένα αφιέρωμα που της έχουν ετοιμάσει, βλέπουμε την 70χρονη ηθοποιό να ευχαριστεί συγκινημένη για τη διάκριση αυτή και να ανανεώνει το ραντεβού της σε μια συνάντηση όπου, μεταξύ άλλων, θα μιλήσουν για το βιβλίο της. Πρόκειται για την αυτοβιογραφία της με τίτλο "The Girl On The Balcony". Ιδού: