Παύλος Χαϊκάλης: Το ατύχημα με το ανασφάλιστο όχημα

23.04.2021
Παύλος Χαϊκάλης: Το ατύχημα με το ανασφάλιστο όχημα
Τι δήλωσε ο ίδιος για το περιστατικό;

Σε τροχαίο ατύχημα στην Κηφησιά ενεπλάκη το βράδυ της Πέμπτης ο Παύλος Χαϊκάλης και μάλιστα με ανασφάλιστο όχημα, όπως διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς, οι οποίοι προχώρησαν στον έλεγχο των στοιχείων των οδηγών που ενεπλάκησαν στο περιστατικό.

Άννα Βίσση: Μόλις έκανε την πιο extreme αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι αστυνομικοί αφαίρεσαν τις πινακίδες και την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος του ηθοποιού και πρώην υπουργού και "έκοψαν" πρόστιμο αξίας 250 ευρώ.

"Η Νανά Παλαιτσάκη έπαθε μανία καταδίωξης όταν της είπα να χωρίσουμε": Όσα δηλώνει ο πρώην σύντροφός της και τι απαντά η ίδια

Σε δήλωσή του στο "Πρωινό", ο ίδιος δήλωσε πως η μηχανή του ήταν σταθμευμένη όταν μια γυναίκα έπεσε πάνω της με το αυτοκίνητό της, η οποία όμως από λάθος κατά την αλλαγή ασφαλιστικής, έμεινε ανασφάλιστη.

Το όνομα του Παύλου Χαϊκάλη ανήκει στη "μαύρη λίστα" του ελληνικού Me Too, όταν κατηγορήθηκε δημοσίως από την Ηλιάνα Αραβή πως την παρενόχλησε σεξουαλικά. Η ηθοποιός έκανε καταγγελία πως ο ηθοποιός «αυνανιζόταν στο τηλέφωνο», ενώ της μιλούσε «πάρα πολύ πρόστυχα». Όταν ο ίδιος κλήθηκε να απαντήσει, δήλωσε πως γνώρισε την κοπέλα στην ηλικία των 19 ετών, δηλώνοντας πως ήταν ερωτευμένος μαζί της και της έδειχνε το ενδιαφέρον του με διακριτικό τρόπο. Όπως ο ίδιος είπε, είναι "αρσενικό παλιάς κοπής" και όταν μια γυναίκα τού λέει "όχι", αυτός επιμένει.