Ο "Mr Big" του "Sex and the City" αποκαλύπτει ποιο ήταν το αγαπημένο του επεισόδιο της σειράς

24.04.2021
Ο "Mr Big" του "Sex and the City" αποκαλύπτει ποιο ήταν το αγαπημένο του επεισόδιο της σειράς
Η επιλογή του θα σε εκπλήξει!

Ο ηθοποιός Chris Noth, o τηλεοπτικός "Mr. Big" του Sex and the City βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Kelly Clarckson, αναφερόμενος, μεταξύ άλλων, στη σειρά που τον έκανε γνωστό αλλά και στο αγαπημένο του επεισόδιο από αυτήν.

Η επιλογή του δεν είναι και τόσο ανεμενόμενη, αφού όπως είπε, το αγαπημένο του επεισόδιο είναι το The Drought του πρώτου κύκλου, στο οποίο η Carrie αερίστηκε κατά λάθος μπροστά του, με αποτέλεσμα να ντραπεί και να πιστέψει πως το γεγονός πως δεν έκαναν σεξ για κάποιες μέρες ήταν εξαιτίας αυτού του περιστατικού.

"Τα Φιλαράκια": Αυτός είναι ο πασίγνωστος τραγουδιστής που θα κάνει guest εμφάνιση στο νέο επεισόδιο

"Επέμενα να κάνω εγώ τον ήχο για να ακουστεί σωστά αφού είμαι ειδικός σε αυτό. Η σκηνή ήταν πολύ αστεία γιατί όταν προσπάθησε να βάλει το κεφάλι της κάτω από τα σκεπάσματα εγώ της είπα 'Όχι μην πας εκεί, εκεί είναι το πρόβλημα", είπε ο Noth.

Ένα ακόμη επεισόδιο που ο ίδιος επίσης ξεχωρίζει ήταν από την 3η σεζόν, με μια σκηνή για την οποία έπρεπε να πέσουν με τη Sarah Jessica Parker στη λίμνη του Central Park. Όπως είπε ο ηθοποιός, η σκηνή ήταν πολύ αστεία ενώ έπρεπε να την τραβήξουν σε μία μόνο λήψη.

Courteney Cox: Δείχνει το πώς είναι η Μόνικα από τα "Φιλαράκια" στην πραγματική ζωή

Σχετικά με τη spin-off σειρά του Sex and the City, And Just Like That..., δήλωσε πως δεν υπάρχει σαφής απάντηση σχετκά με το αν θα εμφανιστεί ή όχι. Σύμφωνα με την Page Six, ο ηθοποιός είχε αρνηθεί να επιστρέψει, αλλά τώρα λέγεται πως το ενδεχόμενο αυτό είναι ανοιχτό. Ο χαρακτήρας της σειράς που σίγουρα δε θα ξαναδούμε είναι η Samantha, την οποία υποδυόταν η Kim Catrall, η οποία έχει έντονα αρνηθεί να ξαναγυρίσει στην παρέα, ενώ είναι πλέον γνωστή η κόντρα της με την Sarah Jessica Parker.