Η Jennifer Aniston πόζαρε topless για την Ημέρα της Γης

23.04.2021
Η Jennifer Aniston πόζαρε topless για την Ημέρα της Γης
Η ηθοποιός έδωσε το δικό της μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος

Μία topless φωτογραφία της ανήρτησε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram η Jennifer Aniston, με αφορμή την Ημέρα της Γης. "Χαρούμενη ημέρα της Γης. Η σημερινή μέρα είναι μια υπενθύμιση ότι αυτός ο υπέροχος πλανήτης είναι ο μόνος που έχουμε. Ας κάνουμε όλοι το καλύτερο για να τον προστατεύσουμε", έγραψε η ίδια.

"Τα Φιλαράκια": Αυτός είναι ο πασίγνωστος τραγουδιστής που θα κάνει guest εμφάνιση στο νέο επεισόδιο

Στην φωτογραφία φαίνεται να ποζάρει γυμνή φορώντας μόνο ένα παρεό δεμένο χαμηλά στη μέση της, ενώ κοιτάει τη θάλασσα. Η 51χρονη ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσω του ρόλο της Rachel στη σειρά Φιλαράκια, φημίζεται για τον καλό και υγιεινό της τρόπο ζωής και την αδυναμία της σε ό,τι αφορά την ευεξία.

Η ηθοποιός έγινε πρόσφατα Chief Creative Officer της εταιρείας Vital Proteins, με ροφήματα κολλαγόνου τα οποία όπως η ίδια λέει, την βοηθούν να διατηρείται λαμπερή και όμορφη. Στα βίντεο της καμπάνιας για την εταιρεία την είδαμε να γυμνάζεται έντονα, τρέχοντας, κάνοντας σχοινάκι, yoga και διαλογισμό.

Courteney Cox: Δείχνει το πώς είναι η Μόνικα από τα "Φιλαράκια" στην πραγματική ζωή

Ένα project της Jennifer Aniston για το οποίο όμως όλοι ανυπομονούμε, είναι το reunion των Friends 15 χρόνια μετά το τέλος της σειράς, στο οποίο θα συμμετέχει η ηθοποιός μαζί με όλους τους συμπρωταγωνιστές της.