Γρηγόρης Πετράκος: «Ήταν μοιραία η γνωριμία μας με τη θεοφανία» [video]

23.04.2021
Γρηγόρης Πετράκος: «Ήταν μοιραία η γνωριμία μας με τη θεοφανία» [video]
Ο γνωστός τραγουδιστής γύρισε τον χρόνο πίσω, θυμήθηκε στιγμές από το Fame Story, την έξοδο με τον Νίνο όπου κινδύνεψε να του σπάσουν το αυτοκίνητο και, φυσικά, τον κεραυνοβόλο έρωτα με τη Θεοφανία Παπαθωμά.

Ο Γρηγόρης Πετράκος εμφανίστηκε στην εκπομπή Pop Up του Alpha και μοιράστηκε αναμνήσεις και συναισθήματα από το κοντινό και το πιο μακρινό παρελθόν.

Ξεκινώντας από το Fame Story του 2003 από όπου και έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό, ο τραγουδιστής υπογράμμισε το πόσο αγνοί και αθώοι ήταν όλοι τότε. "Δεν σκεφτόμασταν τη μουσική ως επάγγελμα, απλά την αγαπούσαμε πολύ", ανέφερε, ενώ θυμήθηκε και τον έκρηξη της Άσπας Τσίνα, στην οποία εκείνος έπαιξε τον ρόλο του πυροσβέστη. "Όπως πάντα", σχολίασε χαρακτηριστικά.

Την εξαργύρωσε την επωνυμία του; Αρνητικά απάντησε ο Γρηγόρης Πετράκος εξηγώντας πως η δική του δημοφιλία δεν ήταν αρνητική. Δεν του δημιούργησε προβλήματα. Όπως πχ με τον Νίνο, που, όπως θυμήθηκε ο ίδιος, κάποια στιγμή είχαν πάει για καφέ στο Μικρολίμανο και κόντεψαν να του σπάσουν το αυτοκίνητο όταν τον εντόπισαν μέσα σε αυτό.

Και φυσικά, η κουβέντα στράφηκε στη σύζυγό του -και μητέρα των δύο θυγατέρων του- Θεοφανία Παπαθωμά με την οποία, όπως περιέγραψε βίωσαν έναν έρωτα με την πρώτη ματιά! Θυμήθηκε τη μέρα που τη γνώρισε. Ήταν στο μαγαζί όπου εκείνος τραγουδούσε στον πάνω όροφο. Εκείνη και η παρέα της ήταν στον κάτω χώρο και η Θεοφανία κάποια στιγμή ανέβηκε επάνω για τουαλέτα, χωρίς να ξέρει ότι γίνεται Live εκεί.

«Έμεινε εκεί στην πόρτα, γιατί ήταν γεμάτος ο χώρος, μέχρι να γίνει το πρώτο χειροκρότημα. Άκουσε ένα τραγούδι, κατά τύχη το αγαπημένο της, ποια τύχη δηλαδή, αυτά πιο μοιραία δεν γίνονται…Κατεβαίνοντας είπε στην παρέα της να έρθουν επάνω και είδαν όλο το live. Μετά, περνώντας μου είπε δύο κουβέντες, “συγχαρητήρια” και τα σχετικά… Με κοίταξε, την κοίταξα και καταλάβαμε. Μετά έψαξα εγώ να τη βρω και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά αλλά και κάτι ακόμα πιο βαθύ. Μέσα σε τρεις μήνες, που δεν συναντηθήκαμε πολύ γιατί εγώ με το που τη γνώρισα έφυγα στη Ρόδο για σεζόν, ήδη ξέραμε ότι θα μείνουμε μαζί», περιέγραψε στον φακό ο Γρηγόρης Πετράκος ενώ, φυσικά αναφέρθηκε και στα παιδιά τους.

Η Θεοφανία Παπαθωμά φοιτήτρια: Η απίθανη φωτογραφία από χρόνια της Νομικής
που μοιράστηκε

«Εμένα που στα προηγούμενα χρόνια ποτέ δεν μου είχε περάσει η ιδέα να κάνω παιδιά, γνωρίζοντας τη Θεοφανία μου ήρθε απολύτως φυσικό να κάνουμε παιδιά. Και με το που τα κάναμε ήταν μου ήταν απολύτως φυσικό να αφοσιωθώ σε αυτά», ανέφερε ο Γρηγόρης Πετράκος.

Ιδού και το απόσπασμα: