Μαρίνα Πατούλη: Μίλησε πρώτη φορά, δημόσια, για το διαζύγιό της [video]

20.03.2021
Μαρίνα Πατούλη: Μίλησε πρώτη φορά, δημόσια, για το διαζύγιό της [video]
Μετά τον σάλο που προκάλεσαν δημοσιεύματα που αναφερόταν στον χωρισμό της από τον επί 35 χρόνια σύζυγό της, Γιώργο Πατούλη, η εκπαιδευτικός (και πολύ αγαπητή στους μαθητές της, για την ιστορία) κυρία Πατούλη, θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση ότι ο Γιώργος και η Μαρίνα Πατούλη έχουν χωρίσει οριστικά και εκείνη μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή "Έλα Χαμογέλα" σήμερα το πρωί [20/3/2021] για να δώσει τη δική της απάντηση σχετικά.

Εκφράζοντας τη λύπη της για την ύπαρξη τέτοιων δημοσιευμάτων, η φιλόλογος και πρόεδρος του Δικτύου SDG 17 Greece, διαψεύδει την είδηση του διαζυγίου, παραδέχεται, όμως ότι ο γάμος της με τον Περιφερειάρχη Αττικής διανύει μια δύσκολη περίοδο ενώ αποκαλύπτει ότι η ίδια βιώνει ένα πένθος.

"Είμαι στυλοβάτης της οικογένειας, αγαπώ τον άντρα μου και ελπίζω και ο Γιώργος να βλέπει με τον ίδιο μάτι την κοινή μας πορεία", δήλωσε με συγκίνηση η κυρία Πατούλη, καθώς παραδέχτηκε; «Είμαι συναισθηματικά φορτισμένη, όμως πιστεύω ότι εμείς οι γυναίκες πρέπει να παλεύουμε συνέχειαγια τις επιλογές που έχουμε κάνει, ειδικά όταν αυτές είναι επιλογές ζωής»

«Μέσα από την οικογένειά μου είχα μάθει τα εν οικω μη εν δήμω, όμως θεωρώ ότι αν αυτό δεν βρίσκεται σε επίπεδο κουτσομπολίστικων σχολίων, εκλαμβάνω το ενδιαφέρον του κόσμου ως νοιάξιμο, ότι θέλουν να μάθουν τι συμβαίνει. Εκτιμώ, λοιπόν, ότι και ο κόσμος και εσείς οι δημοσιογράφοι θα είστε συνοδοιπόροι σε μια δύσκολη στιγμή που περνα ο γάμος μας», συνέχισε ενώ σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν είναι αποφασισμένη να κάνει ένα βήμα πίσω για να σωθεί αυτός το γάμος, απάντησε ως εξής:

«35 χρόνια δεν μπορούν να σβήσουν από τη μία στιγμή στην άλλη. Αγαπώ τον άντρα μου, ως άνθρωπο πάνω απ' όλα και είμαι δίπλα του, συνοδοιπόρος, και θα είμαι δίπλα του σε ό,τι αποφασίσει να κάνει. Βέβαια δεν σου κρύβω ότι ως γυναίκα και ως άνθρωπος έχω νιώσει μεγάλη απογοήτευση από όλα αυτά. Δεν θα πίστευα ποτέ ότι θα περνούσαμε αυτή την αντιξοότητα με τον Γιώργο. Όμως, όλοι δοκιμαζόμαστε».

Σε πιο συγκεκριμένες ερωτήσεις του δημοσιογράφου, όπως για παράδειγμα, αν επικοινωνούν αυτό τον καιρό με τον σύζυγό της, δεν ήθελε να απαντήσει η κυρία Πατούλη, η οποία ξεκαθάρισε ότι θα είναι πάντα κοντά στο παιδί της και στις υποχρεώσεις της στα κοινά.

Ιδού και η συνέντευξη όπως την ακούσαμε σήμερα το πρωί.