Cindy Crawford: Αποκαλύπτει τα 5 μυστικά περιποίησης που την κρατάνε εντυπωσιακή στα 55 της

01.03.2021
Cindy Crawford: Αποκαλύπτει τα 5 μυστικά περιποίησης που την κρατάνε εντυπωσιακή στα 55 της
H Cindy Crawford είναι μια εμβληματική προσωπικότητα στον χώρο της μόδας και είμαστε σίγουρες ότι ακόμα και αν είσαι 20 ετών, ξέρεις ποια είναι και πώς μοιάζει. Είναι πιθανώς ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα supermodels στην ιστορία του θεσμού και δεν έχει αλλάξει κατά τη διάρκεια των 40 ετών που ήταν στο προσκήνιο.

Αλλά, τι γίνεται με το δέρμα της Cindy και είναι πιο εντυπωσιακό και από το σήμα κατατεθέν της ομορφιάς της; Και τι να πει κανείς για την ικανότητά της να μεγαλώνει με τόσο αρμονικό τρόπο. Την 55χρονη Cindy Crawford μπορείς εύκολα να την περάσεις για τη μεγαλύτερη αδερφή της 19χρονης κόρης της, Kaia Gerber και του 21χρονου γιου της, Presley Gerber (τα παιδιά της είναι και τα δύο μοντέλα). Και φυσικά θα τολμήσουμε να πούμε ότι η Cindy του σήμερα, φαίνεται εξίσου νέα με εκείνη τη Cindy που έκανε το διάσημο διαφημιστικό της Pepsi το 1992.

Φυσικά, βοηθάει ότι η Cindy έχει αφήσει την περιποίηση του δέρματος και το μακιγιάζ της σε μερικά από τα πιο διάσημα χέρια των αισθητικών του Χόλιγουντ, Kevyn Aucoin, Sonia Kashuk και Cristina Radu. Αυτό σημαίνει ότι είναι αρκετά πεπειραμένη για το πώς να φροντίζει το δέρμα της. Στην πραγματικότητα, είναι τόσο επαγγελματίας για την περιποίηση της επιδερμίδας, που ίδρυσε και ανέπτυξε από ο 2005 τη δική της σειρά περιποίησης δέρματος, Meaningful Beauty, με τον Dr. Jean Louis-Sebagh.

Ποια είναι λοιπόν τα 5 μυστικά περιποίησης του δέρματος της;

Πρώτα απ 'όλα, φροντίζει το σώμα της από μέσα προς τα έξω

«Το να φαίνεσαι καλή έχει να κάνει με το να τρως σωστά, να κοιμάσαι αρκετά και να πίνεις πολύ νερό», είπε η Cindy στο CR. «Επίσης, πρέπει να κινείσαι. Γυμνάζομαι πολλές φορές την εβδομάδα, κάνω πεζοπορία και ποδήλατο».

Ποτέ δεν βγάζει πολύ τα φρύδια της

Σε αυτό το βίντεο της Vogue [κάτω], η Cindy επαίνεσε τον νεώτερο εαυτό της για το ότι δεν έβγαλε υπερβολικά τα φρύδια της και είπε πως έδωσε αυτή τη συμβουλή και στην κόρη της. Αποκαλύπτει, «ένα από τα μαθήματά μου που έχω πει στην Kaia είναι να μην βγάλει πολύ τα φρύδια της - θα το μετανιώσει αργότερα!»

Δεν έχει παραλείψει ούτε μια μέρα το αντηλιακό της από τότε που ήταν 19

«Είχα μαυρίσει για μια φωτογράφηση όταν ήμουν 19 ετών και μου είπαν ότι δεν μπορούσαν να καλύψουν ένα ηλιακό έγκαυμα - έκτοτε προστατεύω το δέρμα μου από τον ήλιο», δήλωσε στο Redbook.

Η νυχτερινή της ρουτίνα περιλαμβάνει πάντα ρετινόλη

«Το βράδυ πάντα αφαιρώ το μακιγιάζ μου και βάζω μια κρέμα νύχτας με ρετινόλη. Και για την ανανέωση των κυττάρων, ειδικά καθώς μεγαλώνεις, νομίζω ότι γίνεται όλο και πιο σημαντικό», είπε σε συνέντευξη της στο Byrdie.

Και το πιο σημαντικό, παραμένει λιτή σχετικά με τη διαδικασία φροντίδας του δέρματός της.

Όταν έδωσε συνέντευξη στο Redbook το 2009, η Cindy χλεύαζε τον εαυτό της λέγοντας: «Πάντα λέω ότι δεν ξυπνάω σαν Cindy Crawford! Αυτό που βλέπουν οι άνθρωποι στα εξώφυλλα περιοδικών είναι μια στιγμή που ήταν τέλεια - ο αέρας, το φως, τα μαλλιά, το μακιγιάζ. Αυτή είναι μια διαδικασία δύο ωρών. Είναι καλό να έχουμε επίγνωση αυτής της εξωτερικής πίεσης, αλλά δεν μπορώ να αφήσω αυτήν την πίεση να φτάσει στο εσωτερικό μου», είπε.