Υβόννη Μπόσνιακ:"Οδηγός ταξί με λήστεψε και μου έσπασε δύο δάχτυλα" (βίντεο)

18.01.2021
Υβόννη Μπόσνιακ:"Οδηγός ταξί με λήστεψε και μου έσπασε δύο δάχτυλα" (βίντεο)
Όσα είπε στην εκπομπή "Dot"

Καλεσμένη στην εκπομπή "Dot" βρέθηκε την Κυριακή η Υβόννη Μπόσνιακ, μιλώντας μεταξύ άλλων και για ένα σοκαριστικό περιστατικό που της συνέβη την πρώτη της κιόλας μέρα στην Ελλάδα, αφού αποφάσισε να μετακομίσει από την Γερμανία.

Δες και αυτό: Λάουρα Νάργες: Η εξομολόγηση για τη μάχη της με τη βουλιμία

Όπως η ίδια είπε, την ίδια μέρα που ήρθε στην Ελλάδα, χωρίς να μιλάει ελληνικά, πήρε ένα ταξί από το αεροδρόμιο και έκατσε στη θέση του συνοδηγού. "Του είπα ότι θέλω να πάμε σε ένα περίπτερο για να πάρω κάτι. Κατέβηκα λοιπόν από το ταξί, πήγα να πάρω την τσάντα μου, μου έδωσε μια μπουνιά, έκλεισε την πόρτα, μου έσπασε δύο δάχτυλα και έμεινα χωρίς τίποτα, χωρίς διαβατήριο. Πήρε την τσάντα που είχε τα πάντα μέσα και έφυγε. Ο κύριος από το περίπτερο με είδε, με έβαλε σε μια καρέκλα, μου είπε 'wait' και με βοήθησε. Πήγα στο νοσοκομείο, την άλλη μέρα πήγα στη γερμανική πρεσβεία για να πάρω ένα χαρτί για να γυρίσω στην Γερμανία και είπα ότι δεν πρόκειται να έρθω Ελλάδα ποτέ ξανά. Τελικά ξαναήρθα και είναι η πρώτη φορά που νιώθω μια άλλη χώρα σαν το σπίτι μου".

Αυτό το είδες; "Η μόνη δύσκολη συνεργασία μου ήταν με τη Σοφία Μουτίδου"

Το μοντέλο αναφέρθηκε και στη γνωριμία της με τον Αντώνη Ρέμο το 2010, λέγοντας ότι μέχρι και τότε δεν γνώριζε ελληνικά, αλλά ο τραγουδιστής γνώριζε γερμανικά αφού έχει ζήσει στη Γερμανία. "Γνωριστήκαμε όπως όλοι οι άνθρωποι. Ήταν μια φίλη μου που μου ζητούσε επίμονα να βγούμε έξω ενώ δεν είχα όρεξη, τελικά βγήκαμε, η φίλη μου ήταν ερωτευμένη με ένα φίλο του Αντώνη και έτσι βρεθήκαμε σε παρέα με χημεία φοβερή. Τον αγάπησα αμέσως, είναι ένας άνθρωπος που με νιώθει ενώ εγώ έχω βιώσει τη μοναξιά από πολύ μικρό παιδί. Γίναμε ζευγάρι τρεις μήνες μετά τη γνωριμία μας".

Δες εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη: