Jennifer Lopez: Ανατροπή στα σχέδια του γάμου της;

23.12.2020
Jennifer Lopez: Ανατροπή στα σχέδια του γάμου της;
"Τι σημαίνει για εμάς;"

Η Jennifer Lopez μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για το αν η ίδια και ο αρραβωνιαστικός της, Alex Rodriguez, σκοπεύουν εν τέλει να παντρευτούν.

Δες και αυτό: Η Ariana Grande αρραβωνιάστηκε μετά από σχεδόν ένα χρόνο σχέσης

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής της με τον Andy Cohen, η τραγουδίστρια και ηθοποιός μίλησε για τα σχέδια γάμου τους που τελικά δεν έγινε και αποκάλυψε ότι σκέφτηκαν μήπως πρέπει να ακυρώσουν το γάμο τους ολοκληρωτικά. Η Lopez και ο Rodriguez είχαν προγραμματιστεί να παντρευτούν νωρίτερα φέτος στην Ιταλία, αλλά τελικά ανέβαλαν και ακύρωσαν το γάμους τους λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας του COVID-19.

"Στην ηλικία που είμαστε, και οι δύο έχουμε παντρευτεί στο παρελθόν, και λέγαμε 'να παντρευτούμε; Να μην παντρευτούμε; Τι σημαίνει αυτό για εμάς;'" είπε η Lopez κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. "Ήταν πραγματικά λυπηρό γιατί υποτίθεται ότι θα παντρευόμασταν τον Ιούνιο και τα είχαμε προγραμματίσει όλα. Έτσι, τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο, είπαμε ότι όλο αυτό ίσως και να μην πρόκειται να συμβεί. Στην Ιταλία ήταν το χειρότερο μέρος στον κόσμο (λόγω πανδημίας). Και θα παντρευόμασταν στην Ιταλία. Γι'αυτό είπαμε ότι ίσως πρέπει να ακυρώσουμε τα πάντα".

Αυτό το είδες; 7 διάσημα ζευγάρια που χώρισαν μέσα στο 2020

Η ίδια μίλησε για το εάν σκοπεύουν να ακολουθήσουν τα βήματα ζευγαριών με μακροχρόνιες σχέσεις που ποτέ δεν παντρεύτηκαν, ενώ επίσης εξέφρασε ότι όταν έρθει η ώρα, θα γιορτάσουν την αγάπη τους με την οικογένεια και τους φίλους τους. "Το ίδιο έγινε με την Goldie και τον Kurt και αναρωτηθήκαμε 'Πρέπει να το κάνουμε;' Απλώς μας έδωσε το χρόνο να σταματήσουμε και να το σκεφτούμε", είπε η ίδια. "Και νομίζω ότι είναι κάτι που ίσως είναι ακόμα σημαντικό για εμάς, αλλά δεν υπάρχει βιασύνη. Θα συμβεί όταν συμβεί."