Χάρης Ρώμας: Το ξεκαθάρισμα της θέσης του για τη Σοφία Μουτίδου και η προσωπική του ζωή

20.12.2020
Χάρης Ρώμας: Το ξεκαθάρισμα της θέσης του για τη Σοφία Μουτίδου και η προσωπική του ζωή
Όσα είπε στην εκπομπή "Dot"

Καλεσμένος στην εκπομπή Dot. βρέθηκε ο Χάρης Ρώμας και μίλησε για τη διαμάχη που είχε με την Σοφία Μουτίδου αλλά και την προσωπική του ζωή.

Δες και αυτό: Γιώργος Μαυρίδης: "Έφτυνα αίμα. Μπήκα στο νοσοκομείο και ήμουν πάρα πολύ σοβαρά"

Σχετικά με την προσωπική του ζωή, ο ίδιος δήλωσε: "Είμαι άνθρωπος που έζησε πολυσχιδή ερωτική ζωή. Ήμουν παντρεμένος, έχω κάνει σχέσεις που κράτησαν χρόνια. Έχω παίξει ξύλο στη Μύκονο για έναν έρωτα. Την σύζυγό μου την ερωτεύτηκα. Την κοίταζα ένα βράδυ και έπαθα coup de foudre. Ήμουν 24 χρόνων και είχα ερωτευτεί μια συμφοιτήτρια. Τώρα πια δεν έχουμε καμιά επαφή".

Αυτό το είδες; GNTM: Η πρώην κοπέλα του Ηρακλή μίλησε για τα πάντα πρώτη φορά - Ο Ηρακλής έσβησε τις φωτογραφίες της

Σε ό,τι αφορά τη διαμάχη του με τη Σοφία Μουτίδου, είπε: "Είχαμε στο μυαλό μας να γράψουμε μια ιστορία για εκείνη γιατί το αξίζει, είναι σούπερ ταλαντούχα. Είσαι στο Open, έχεις καθημερινή εκπομπή και έχεις πρόβλημα για το πόσο θα παίξεις και τι πάρεις…Και σου λέει αυτό είναι έτσι, αυτό είναι αυτό, θα έρχομαι λίγες ώρες να παίζω… Να υποχρεώσεις όλο το κάστινγκ να στρέφεται γύρω από ένα πρόσωπο που έρχεται να κάνει ένα μεγάλο guest; Και να σου λέει ότι μπορώ μόνο Δευτέρα και Τρίτη και μέχρι τη 1 το μεσημέρι γιατί μετά πηγαίνω και βάφομαι για την εκπομπή που παρουσιάζω; Πόσο χατίρι να κάνεις σε έναν άνθρωπο; Με πειράζει που έγινε δημόσια γιατί αυτό έπρεπε να γίνει μεταξύ μας. Το είδε έτσι κι ελπίζω να της έχει περάσει γιατί δεν έχουμε ξαναμιλήσει από τότε".

Δες το απόσπασμα: