Tom Cruise: Ηχητικό ντοκουμέντο με τον ηθοποιό να φωνάζει έξαλλος στο συνεργείο του "Mission Impossible"

17.12.2020
Tom Cruise: Ηχητικό ντοκουμέντο με τον ηθοποιό να φωνάζει έξαλλος στο συνεργείο του "Mission Impossible"
"Αν το ξαναδώ, θα φύγετε!"

Ένα ηχητικό απόσπασμα από τα γυρίσματα της ταινίας "Mission: Impossible 7" το οποίο γυρίζεται στο Λονδίνο κυκλοφόρησε, όπου ακούγεται η φωνή του Tom Cruise να επιπλήττει έξαλλος μέλη του κινηματογραφικού συνεργείου για μη τήρηση των μέτρων προστασίας κατά της Covid-19.

Δες και αυτό: Οι celebrities που έβλαψαν σοβαρά την καριέρα τους το 2020

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, η οποία κυκλοφόρησε το συγκεκριμένο απόσπασμα, ο πρωταγωνιστής φωνάζει σε δυο μέλη του συνεργείου, επειδή βρισκόταν κοντά ο ένας με τον άλλο και όχι σε απόσταση τριών μέτρων, όπως ορίζουν τα μέτρα ασφάλειας.

Αυτό το είδες; George Clooney: Η εξαντλητική δίαιτα που τον έστειλε στο νοσοκομείο - Κινδύνευσε μέχρι και η ζωή του

"Είμαι στο τηλέφωνο με κάθε στούντιο κάθε *** νύχτα, με ασφαλιστικές εταιρείες, με παραγωγούς - και μας κοιτάζουν και μας χρησιμοποιούν για να γυρίσουν τις ταινίες τους. Δημιουργούμε χιλιάδες θέσεις εργασίας! Δεν θέλω ποτέ να το ξαναδώ! Ποτέ! Και αν δεν το κάνετε, απολύεστε και αν σας δω να το ξανακάνετε, θα *** φύγετε!", ακούγεται να φωνάζει ο ηθοποιός.

Ο ίδιος επίσης ακούγεται να λέει ότι δεν δέχεται "καμία συγγνώμη", αφού διακυβεύεται η επιβίωση ανθρώπων. "Μπορείτε να το πείτε στους ανθρώπους που χάνουν τα σπίτια τους επειδή η βιομηχανία μας έχει κλείσει! Δεν πρόκειται να βάλουν φαγητό στο τραπέζι τους ή να πληρώσουν για εκπαίδευση στο κολέγιο! Με αυτό κοιμάμαι κάθε βράδυ, το μέλλον αυτής της βιομηχανίας! Δεν διακόπτουμε αυτήν την ταινία. Αν το ξαναδώ, θα φύγετε! Καταλαβαίνετε την ευθύνη που έχετε; ... Αν δεν μπορείτε να είστε λογικοί και δεν μπορώ να ασχοληθώ με τη λογική σας, απολύεστε" λεεί μια άλλη στιγμή ο Cruise.

Άκουσε εδώ το ηχητικό: