Η Jennifer Lopez ολόγυμνη: Φορώντας μόνο το μονόπετρο, σε μια φωτογραφία που φτάνει τα 6 εκ. likes

26.11.2020
Η Jennifer Lopez ολόγυμνη: Φορώντας μόνο το μονόπετρο, σε μια φωτογραφία που φτάνει τα 6 εκ. likes
Η τελευταία ανάρτηση της διάσημης Λατίνας "άναψε" φωτιές.

Στα 51 της χρόνια η Jennifer Lopez είναι, χωρίς αμφιβολία, στα... καλύτερά της. Σε όλους τους τομείς, μάλιστα. Πανευτυχής στο πλευρό του αρραβωνιαστικού της, Alex Rodriguez, έχοντας πάντα τα παιδιά της κοντά της -και τον πατέρα τους, επίσης- παραμένει απόλυτα αειθαλής τόσο επαγγελματικά όσο και... εμφανισιακά.

Σε κάθε εμφάνισή της "κόβει" ανάσες -και λίγα λέμε- αλλά σε αυτή την τελευταία το "τερμάτισε".

Έδινε "τυράκια" εδώ και αρκετές μέρες η JLo μέσα από τα social media. Ετοιμάζει νέο single και για την προώθησή του τη φωτογράφηση είχε αναλάβει το διάσημο δίδυμο Mert Alas & Marcus Piggot που τη φαντάστηκε γυμνή και αυτό είχε φανεί από τα teaserάκια που είχε μοιράσει τις προηγούμενες μέρες...

Χθες, όμως, παραμονή του Thanksgiving για τους αμερινακούς, είχαμε τα αποκαλυπτήρια του... αγάλματος γιατί περί αγάλματος πρόκεται. Η Jennifer Lopez ποζάρει ολόγυμνη για το εξώφυλλο του single της και εμείς, απλά, μένουμε με το στόμα ανοιχτό, όποως όλος ο υπόλοιπος κόσμος. Το κορμί της, απλά, "δεν υπάρχει".


Από εκείνη τη στιγμή η φωτογραφία αυτή έχει αναδημοσιευτεί άπειρες φορές με πολλά θαυμαστικά και... φωτιές στον σχολιασμό της. Όπως, την είδαμε, για παράδειγμα, στα stories του Alex Rodriguez που πάντα καμαρώνει για την αγαπημένη του.