GNTM 3: Ο Αιμιλιάνο παραδέχτηκε τη σχέση του με τη Μαριαγάπη με τον πιο δημόσιο τρόπο [video]

25.11.2020
GNTM 3: Ο Αιμιλιάνο παραδέχτηκε τη σχέση του με τη Μαριαγάπη με τον πιο δημόσιο τρόπο [video]
"Ο κόσμος το' χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι" είναι σα να παραδέχτηκε on camera, χθες, ο Αιμιλιάνο.

Το χθεσινό (24/11/2020) επεισόδιο του GNTM ήταν, πραγματικά, επεισοδιακό! Αφενός δεν υπήρξε ούτε καλύτερη φωτογραφία, ούτε χειρότερη, άρα ούτε και αποχώρηση, αφετέρου είχαμε μιας μορφής "φανερώματα" για το "ζευγάρι" του παιχνιδιού.

Ο λόγος για τον Αιμιλιάνο και την Μαριαγάπη, για τη σχέση των οποίων έχει μιλήσει και η Βίκυ Καγιά. Χθες, ήταν η πρώτη φορά που εκτός απο τις "μπηχτές" των συμπαικτών τους, είχαμε και την πρώτη "παραδοχή" από έναν εκ των άμεσα ενδιαφερόμενων.

Αρχικά είχαμε μία ατάκα του Έντουαρτ που δεν αφήνει περιθώριο αμφιβολίας:

Και βέβαια, αμέσως μετά, είχαμε και την τοποθέτηση του ίδιου του Αιμιλιάνο μπροστά στην κάμερα. Έχοντας κερδίσει την καλύτερη λήψη στο challenge που είχε προηγηθεί, ο παίκτης κλήθηκε να επιλέξει ένα μοντέλο προκειμένου να κάνουν μαζί μια ιδιαίτερη φωτογράφηση. Φυσικά εκείνος επέλεξε τη Μαριαγάπη και λίγο αργότερα, θέλοντας να εξηγήση την επιλογή του αυτή προχώρησε σε μία ξεκάθαρη αποκάλυψη. Η εικόνα μιλά μόνη της:

Η φωτογραφία στην αρχή του θέματος είναι από το shooting που έκανε το ζευγάρι με τον Δημήτρη Σκουλό, έχοντας στο πλευρό τους και τους Ηρακλή-Λία, για props.