Διονύσης Σχοινάς: "Ήμουν στο σπίτι με το παιδί και είδα από την κάμερα την Καίτη να μπαίνει μαζι με τέσσερις τύπους με όπλα" [video]

12.11.2020
Διονύσης Σχοινάς: "Ήμουν στο σπίτι με το παιδί και είδα από την κάμερα την Καίτη να μπαίνει μαζι με τέσσερις τύπους με όπλα" [video]
Καλεσμένος στην εκπομπή "The 2Night Show" ήταν χθες ο δημοφιλής τραγουδιστής και μεταξύ άλλων περιέγραψε με λεπτομέρειες την τρομακτική εμπειρία της ένοπλης ληστείας που βίωσαν οικογενειακώς πριν από μερικούς μήνες.

Για τη νύχτα τρόπου που έζησαν μέσα στο σπίτι τους στις αρχές του χρόνου μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Διονύσης Σχοινάς, χθες το βράδυ.

Ο ίδιος είχε επιστρέψει στο σπίτι ένα τέταρτο νωρίτερα και ήταν μέσα στο σπίτι με τον γιο του, Δημήτρη, όταν είδε από την κάμερα την Καίτη να ανεβαίνει τις σκάλες μαζί με τέσσερις αγνώστους, οι οποίοι ξεκάθαρα οπλοφορούσαν.

"Πώς νιώθεις εσύ ως προστάτης της οικογένειας εκείνη τη στιγμή;", ρώτησε ο Γρηγόρης. "Νομίζεις ότι στα κόβουν, φίλε. Συγγνώμη, έτσι ένιωσα. Ένιωσα ότι μου τα κόψανε", απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια ο Διονύσης εξηγώντας ότι ένιωσε έτσι γιατί, πολύ απλά, δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. "Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα γιατί δεν ήξερα τι θα μπορούσε να συμβεί μέσα στα επόμενα πέντε λεπτά. Να γίνει κάτι με τη γυναίκα μου; Να γίνει κάτι με τον γιο μου; Και να το δω μπροστά μου; Τους λέω παιδιά ελάτε να σας φτιάξω, εδώ είναι το πράγμα, ελάτε να σας φτιάξω", περιέγραψε ο τραγουδιστής εννοώντας ότι τους οδήγησε στο χρηματοκιβώτιο από όπου και τους έδωσε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Πραγματικά συγκλονιστική η περιγραφή που καταλήγει σε αυτό που του έχει αφήσει όλο αυτό στο κεφάλι: "Τι να μου πείτε τώρα εσείς όλοι μαζί!" Αυτά τα 12 λεπτά ήταν τα πιο δύσκολα 12 λεπτά της ζωής του και ιδού το συγκεριμένο απόσπασμα.