Λάουρα Νάργες: Έγινε αγνώριστη! (φωτογραφία)

27.10.2020
Λάουρα Νάργες: Έγινε αγνώριστη! (φωτογραφία)
Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός μοιάζει με την Kim Kardashian περισσότερο από ποτέ

Μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της έκανε η Λάουρα Νάργες, αλλάζοντας τα ανοιχτά ξανθά μαλλιά της για ένα σκούρο καστανό χρώμα. Και τώρα, μοιάζει με την Kim Kardashian περισσότερο από ποτέ.

Δες και αυτό: Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Ανακοίνωσε στον αέρα του Mega πως βγήκε θετική στον κορωνοϊό! [Βίντεο]

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός ανέβασε μια φωτογραφία στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram με την αλλαγή στα μαλλιά της και τα σχόλια επικεντρώθηκαν στο πόσο διαφορετική μοιάζει.

🍫🤎

A post shared by Laura Narjes (@lauranarjes) on Oct 21, 2020 at 9:44am PDT

Αυτό το είδες; Ελενα Χριστοπούλου: «Θέλω να ζω κανονικά και να αγκαλιάσω τους γονείς μου χωρίς να φοβάμαι...»

Πριν μερικούς μήνες, η ίδια είχε μιλήσει ανοιχτά για το bodyshaming λόγω μερικών κιλών που είχε πάρει. Με μια φωτογραφία της στο Instagram, είχε δείξει με το δικό της τρόπο ότι "δεν την νοιάζει" για την εμφάνισή της, φορώντας ένα t-shirt που έγραφε "I don’t care".

Αυτό προσπαθώ να μου λέω, ότι δε με νοιάζει, δεν με αφορούν τα σχόλια που επικρατούν για την σωματική μου κατάσταση. Όχι όμως πως μου είναι εύκολο, προσπαθώ να έρθω σε μια ισορροπία με μένα σχετικά με αυτό το ζήτημα από τα σχολικά μου χρόνια (βλέπετε, το σωματότυπό μου ήταν πάντα διαφορετικό από αυτό που είχαν οι Γερμανίδες φίλες και συμμαθήτριες μου, πιο «μεσογειακό» θα το πω...). Γι’αυτό λοιπόν, νομίζω πως δεν πρέπει να νοιάζονται ούτε εκείνοι, καλοπροαίρετοι και μη, και να μην ασχολούνται με το τι φαγητό τρώω, πότε, που και γιατί. Είναι το δικό μου κορμί και αποφασίζω εγώ. Ας σταματήσει αυτή η ανάγκη που σώνει και ντε πρέπει να είμαστε όλες και όλοι «κομμάτια» και «κόκκαλο» επειδή θεωρείται αρχικά από τα μίντια και την μόδα ιδανικό ομορφιάς. Το λέω και ας δουλεύω σε αυτόν τον χώρο που δουλεύω. Είμαι αυτή που είμαι προφανώς, «καμπυλωτή» και «μπαμπάτσικη» όπως λένε και πρέπει να είναι οκ. Αν θα αλλάξω κάτι θα το κάνω επειδή μου το επιβάλλει η υγεία μου. Μην αφήνετε κανέναν να μειώνει την αξία σας αν τυχόν διαφέρετε στα κιλά και στους πόντους τις μεζούρας που θέλουν εκείνοι να έχετε. Είμαι μαζί σας σε αυτόν τον αγώνα 🖤 ___________________________________________<3 #bodyshaming

A post shared by Laura Narjes (@lauranarjes) on Jan 9, 2020 at 1:30am PST