Η Kate Hudson, η Gwyneth Paltrow και τα διάσημα φιλιά τους - Οι αποκαλύψεις που ξαφνιάζουν

14.10.2020
Η Kate Hudson, η Gwyneth Paltrow και τα διάσημα φιλιά τους - Οι αποκαλύψεις που ξαφνιάζουν
Περί παρτενέρ στα φιλιά ο λόγος μεταξύ των δύο διάσημων φίλων. Ένας, πραγματικά απολαυστικός διάλογος.

H Kate Hudson και η Gwyneth Paltrow είναι φίλες κολλητές (όπως και η Jennifer Aniston που ποζάρει μαζί τους στη φωτογραφία επάνω, αλλά δεν την αφορά αυτό το θέμα!)

Οι δυο διάσημες φίλες λοιπόν άρχισαν να κουβεντιάζουν για τα κινηματογραφικά φιλιά τους στο πλαίσιο ενός podcast της δεύτερης για το site της, goop.

H Paltrow θέλησε να μάθει ποιο ήταν το "καλύτερο φιλί" της Hudson επί της οθόνης όμως εκείνη σκέφτηκε κάπως... ανάποδα.

"Ειλικρινά, νιώθω ότι οι παρτενέρ μου δεν ήταν και πολύ καλοί στα φιλιά... Μάλλον θα έπρεπε να είχα καλύτερους", απάντησε η Kate, γεγονός που έκανε την Paltrow να κάνει πιο συγκεκριμένη την ερώτησή της, φέροντας στην κουβέντα τον Matthew McConaughey με τον οποιο η Kate έσμιξε κινηματογραφικά δυο φορές, στα "How To Lose A Guy In 10 Days" το 2003 [φωτό κάτω] και "Fool’s Gold" το 2008.

"Κάθε φορά που φιλούσα τον McConaughey, κάτι συνέβαινει, ή θα ήταν... μύξα, ή άνεμος, ή κάτι άλλο. Όπως για παράδειγμα όταν φιλιόμασταν στο τέλος του Fool’s Gold, στον ωκεανό, εκείνος είχε μύξα σε όλο του το πρόσωπο", συνέχισε η Kate, ίσως περιγράφοντας κάπως υπερβολικά (;!)

Όταν ήρθε η σειρά της Paltrow να μικήσει σχετικά, εκείνη εστίασε ιδιαίτερα στα φιλιά που έχει ανταλλάξει με τον Robert Downey Jr. [φωτό κάτω] στις ταινίες της Marvel όπου έχουν συμπρωταγωνιστήσει.

"Είναι, στην κυριολεξία, σαν να φιλάω τον αδελφό μου", τόνισε.

Μάλλον η συζήτηση δεν πήγαινε όπως ήθελαν τα κορίτσια και τελικά την κατάσταση αποφάσισε να "σώσει" η Kate αποκαλύπτοντας ότι το καλύτερο κινηματογραφικό της φιλί ήταν ένα που δεν είδε ποτέ κανείς γιατί η σκηνή που το περιλάμβανε κόπηκε στο τελικό μοντάζ.

Πρόκειται για ένα φιλί που αντάλλαξε με τον συμπρωταγωνιστή της, Billy Crudup, στην ταινία "Almost Famous" του 2000 [φωτό]. "Ο Billy ήταν καλός. Ναι, αυτό ήταν καλό", είπε η Kate για να συμφωνήσει στη συνέχεια και η Gwyneth λέγοντας "φαίνεται ότι φιλάει όμορφα, ναι".