Deva Cassel: Η πανέμορφη κόρη της Monica Bellucci στο πρώτο της εξώφυλλο και ο περήφανος μπαμπάς καμαρώνει δημοσίως

08.10.2020
Deva Cassel: Η πανέμορφη κόρη της Monica Bellucci στο πρώτο της εξώφυλλο και ο περήφανος μπαμπάς καμαρώνει δημοσίως
Το ντεμπούτο της και σε αυτό το κομμάτι της βιομηχανίας της μόδας κάνει η 16χρονη καλλονή.

Η Deva είναι η μεγαλύτερη από τις δυo κόρες της Monica Bellucci και του Vincent Cassel και έχει αποφασίσει να ακολουθήσει καριέρα μοντέλου. Στο πλευρό της πάντα και οι δυο γονείς της τη στηρίζουν σε κάθε της βήμα.

Έχει ήδη κάνει την πρώτη της μεγάλη δουλειά καθώς πρωταγωνίστησε στην καμπάνια του οίκου Dolce & Gabbana για το άρωμα Dolce. Τώρα ήρθε η ώρα για το πρώτο εξώφλλο και είναι και... "μεγάλο".

Το γαλλικό Elle αυτού του μήνα κοσμεί η πανέμορφη Deva (ντυμένη και πάλι με Dolce & Gabbana) και εντυπωσιάζει ενώ, μας κάνει εντύπωση πως όσο μεγαλώνει, "απομακρύνεται" εμφανισιακά από τη διάσημη μαμά της. Παραμένει μια καλλονή, θυμίζει πολύ τη Monica στα χρώματα, όμως δεν θα λέγαμε ότι είναι και... φτυστές, όπως λέγαμε παλιότερα. Ιδού το εξώφυλλο και η ανάρτηση του περήφανου πατέρα στα stories του στο instagram. Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι η Bellucci δεν έχει κάποιον λογαριασμό στα social media εξ ου και δεν έχουμε ανάλογο "χτύπημα" από εκείνη.

Επιστρέφοντας στην ερώτηση "σε ποιον μοιάζει η μικρή;", καταθέτουμε ένα μικρό κολάζ ως απάντηση. Και τα συμπεράσματα ας είναι του καθενός! Εμείς, πάντως, βλέπουμε το πιο τέλειο κράμα!

Οι διάσημοι "πρώην" έχουν ακόμη μία κόρη, την 14χρονη Leoni ενώ ο Cassel έχει και μία τρίτη κόρη, τη 18 μηνών Amazonie, καρπό του έρωτά του με τη νυν σύζυγό του, Tina Kunakey.