Δεν ήταν μόνο η Chrissy Teigen - 4 ακόμη διάσημες κυρίες μιλούν ανοιχτά για τα παιδιά που έχασαν

08.10.2020
Δεν ήταν μόνο η Chrissy Teigen - 4 ακόμη διάσημες κυρίες μιλούν ανοιχτά για τα παιδιά που έχασαν
Εάν έχεις βιώσει ποτέ μια αποβολή, αυτοί οι διάσημοι γονείς που έχουν επίσης ζήσει μια παρόμοια δυσάρεστη εμπειρία θέλουν να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνη.

Chrissy Teigen [φωτό επάνω]

Πριν από λίγο καιρό, η Chrissy ανέβασε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram σχετικά με την απώλεια του μωρού της, μετά από μέρες στο νοσοκομείο, λόγω επιπλοκών με ασθενή πλακούντα. «Είμαστε σοκαρισμένοι και είναι το είδος του πόνου που συνήθως μόνο ακούς, το είδος του πόνου που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ», έγραψε στο post της. «Δεν μπορέσαμε ποτέ να σταματήσουμε την αιμορραγία και να δώσουμε στο μωρό μας τα υγρά που χρειαζόταν, παρά τις σακούλες μετάγγισης αίματος. Απλώς δεν ήταν αρκετό». Συνέχισε να αναφέρει ότι ενώ εκείνη και ο σύζυγός της, John Legend, συνήθως περιμένουν μέχρι λίγο πριν από τη γέννηση για να αποφασίσουν τα ονόματα για τα παιδιά τους, είχαν ήδη αρχίσει να αποκαλούν αυτό το επερχόμενο μωρό με το όνομα Jack. «Για τον Jack μας, λυπάμαι τόσο που οι πρώτες στιγμές της ζωής σου συνδυάστηκαν με τόσες πολλές επιπλοκές, που δεν μπορούσαμε να σου δώσουμε το σπίτι που χρειαζόσουν για να επιβιώσεις. Θα σε αγαπάμε πάντα».

Michelle Obama

Σε μια συνέντευξη τον Νοέμβριο του 2018 με τον Robin Roberts του Good Morning America, η πρώην πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών αποκάλυψε ότι είχε μια αποβολή 20 χρόνια πριν. «Ένιωσα χαμένη και μόνη και ένιωθα σαν να απέτυχα επειδή δεν ήξερα πόσο συχνές ήταν οι αποβολές επειδή δεν μιλάμε για αυτές», είπε στη συνέντευξη. «Παρακολουθούμε τον πόνο μας, σκεπτόμενες με κάποιον τρόπο ότι είμαστε διαλυμένες». Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι αυτή και ο σύζυγός της έπρεπε να στραφούν σε εξωσωματική γονιμοποίηση για τη σύλληψη των δύο θυγατέρων τους, της 20χρονης Malia και της 17χρονης Sasha.

Beyoncé και Jay-Z

Στο ντοκιμαντέρ του HBO του 2013, Life is But A Dream, το συνήθως λιγομίλητο για τα προσωπικά του, ζευγάρι ανοίχτηκε για την αποβολή που βίωσε λίγο πριν καλωσορίσουν την κόρη τους, Blue Ivy, το 2012. «Πριν από περίπου δύο χρόνια, ήμουν έγκυος για πρώτη φορά» , είπε η Beyoncé. «Και άκουσα τον κτύπο της καρδιάς, που ήταν η πιο όμορφη μουσική που έχω ακούσει ποτέ στη ζωή μου» Αλλά κάποια στιγμή αργότερα, πήγε για έλεγχο και ο καρδιακός παλμός είχε εξαφανιστεί. «Πήγα στο στούντιο και έγραψα το πιο θλιβερό τραγούδι που έχω γράψει ποτέ στη ζωή μου», είπε. «Και ήταν η καλύτερη μορφή θεραπείας για μένα, γιατί ήταν το πιο θλιβερό πράγμα που έχω περάσει ποτέ».

Nicole Kidman

Κατά τη διάρκεια του δεκαετούς γάμου τους, η Nicole και ο Tom Cruise έζησαν δύο αποβολές - μία νωρίς από μια εξωμήτρια εγκυμοσύνη και μια άλλη λίγο πριν το τέλος του γάμου τους. Η Νicole ανοίχτηκε για την απώλεια της εγκυμοσύνης της κατά τη διάρκεια συνέντευξης της το 2018 με το Τatler: «Ξέρω τη λαχτάρα. Αυτή η λαχτάρα. Είναι μια τεράστια λαχτάρα», είπε στο περιοδικό. «Και η απώλεια! Η απώλεια μιας αποβολής δεν είναι κάτι που συζητάμε αρκετά. Αυτό είναι τεράστια θλίψη για ορισμένες γυναίκες. Υπάρχει μια τεράστια ποσότητα πόνου και μια τεράστια χαρά στην άλλη πλευρά του».

Courteney Cox

Σε μια συνέντευξη τον Οκτώβριο του 2003 με το People, η ηθοποιός του Friends μίλησε με ειλικρίνεια για το πώς αυτή και ο τότε σύζυγός της, ο David Arquette, είχαν πρόβλημα να γίνουν γονείς. «Μπορώ να μείνω έγκυος αρκετά εύκολα», είπε τότε η Courtney. «Αλλά δυσκολεύομαι να τα κρατήσω». Είπε ότι είχε αποβάλει «αρκετές φορές αλλά ανακάμπτω αρκετά γρήγορα. Δεν λέω ότι είναι μια βόλτα στο πάρκο. Αλλά τι να κάνεις; Απλώς προσπαθούμε ξανά».