Ο Kit Harington θα γίνει πατέρας: Η πρώτη φωτογραφία της Rose Leslie με... κοιλίτσα

27.09.2020
Ο Kit Harington θα γίνει πατέρας: Η πρώτη φωτογραφία της Rose Leslie με... κοιλίτσα
Το πρώτο μωρό του Game of Thrones!

Μπορεί στο Game Of Thrones να μην υπήρξε happy end για τον Joh Snow και την Ygridd του [φωτό επάνω] στην πραγματική ζωή όμως, ο Kit Harington και η Rose Leslie δείχνουν ότι τα έχουν καταφέρει θαυμάσια.

Οι δυο ηθοποιοί που γνωρίστηκαν στα γυρίσματα τις επικής σειράς του HBO ερωτεύτηκαν και εκτός οθόνης και παντρεύτηκαν το 2018.

Το 2019 πέρασαν δύσκολες στιγμές καθώς ο Kit νοσηλεύτηκε σε κλινική ψυχικής υγείας, όπου ακολούθησε ειδική θεραπεία "για να ξαναβρεί τον εαυτό του", όπως είχε ανακοινωθεί επίσημα τότε.

H Rose ήταν διαρκώς στο πλευρό του και, όπως φαίνεται, το όποιο ζήτημα ξεπεράστηκε και η εγκυμοσύνη αυτή ήρθε για να ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Η αποκάλυψε των χαρμόσυνων νέων ήρθε πριν από λίγες ώρες μέσα από ανάρτηση του περιοδικού "Make", το οποίο φιλοξενεί τη Leslie στο εξώφυλλο αλλά και στη μεγάλη κεντρική συνέντευξη.

Η 33χρονη ηθοποιός μιλά, μεταξύ άλλων για τον τελευταίο της ρόλο στην ταινία "Θάνατος στον Νείλο" αλλά και για τον άλλο, τον μεγαλύτερο της ζωής της, που ξεκινά σε λίγους μήνες.

Η Rose ποζάρει στον φακό της Billie Scheepers και η κοιλίτσα αποκαλύπτεται!

Με το καλό το μωράκι λοιπόν, το οποίο, όπως αποκάλυψε η Rose στη συνέντευξη θα μεγαλώσει στην εξοχή και συγκεκριμένά σε ένα απίστευτα παλιό σπίτι που αγόρασαν πρόσφαστα εκείνη και ο Kit στην Ανατολική Αγγλία. Ένα παμπάλαιο αρχοντικό το οποίο μοιάζει "να έχτισε ο John Snow"; λέει χαριτωμένα η μάλλουσα μανούλα!