Η Sharon Stone αποκαλύπτει ποιος ηθοποιός ήταν "το καλύτερο φιλί" της [video]

25.09.2020
Η Sharon Stone αποκαλύπτει ποιος ηθοποιός ήταν "το καλύτερο φιλί" της [video]
Αντάλλαξε πολλά κινηματογραφικά φιλιά με πολλούς παρτενέρ η διάσημη ηθοποιός. Ένας, όμως, ξεχώρισε. Και η ίδια εξηγεί το γιατί!

Στα 62 της χρόνια, η Sharon Stone παρεμένει εντυπωσιακή ενώ ΑΥΤΗ η φωνή της συνεχίζει να "τρελαίνει κόσμο", όπως της γράφουν διαρκώς θαυμαστές της στα social media.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Watch What Happens Live» βρέθηκε πρόσφατα η διάσημη ηθοποιός και η πιπεράτη ερώτηση του Andy Cohen ήταν η καλύτερη στιγμή της συνέντευξης.

Ποιος από τους συμπρωταγωνιστές της ήταν το καλύτερο και ποιος το χειρότερο φιλί της, θέλησε να μάθει ο δημοσιογράφος και εκείνη, έδωσε την απάντησή της, τουλάχιστον για το πρώτο σκέλος.

Ο Robert De Niro, λοιπόν, φιλούσε υπέροχα, σύμφωνα με τη Sharon.

Οι δύο ηθοποιοί συμπρωταγωνίστησαν στο «Casino» του Martin Scorsese το 1995, από όπου και το κλιπ στη συνέχεια.

Προχωρώντας, βέβαια, τη σκέψη της, η Sharon Stone εξήγησε ότι δεν θα μπορούσε να ήταν και αλλιώς. «Ήμουν τρελά ερωτευμένη μαζί του ως ηθοποιός. Ήταν υπέροχος. Δεν ξέρω αν μπορώ να τον συγκρίνω με κάποιον άλλον. Ο Bob ήταν ήταν ο ηθοποιός που θαύμαζα περισσότερο. Ηθελα απλώς να καθίσω απέναντι από τον Robert De Niro. Ισως επειδή τον εκτιμούσα τόσο πολύ. Η στιγμή του φιλιού μαζί του ήταν για μένα το αποκορύφωμα».

Ιδού και στιγμή της εξομολόγησης...