Ιωάννα Μαλέσκου: Η μεγάλη αλλαγή στο μαλλί της και οι αντιδράσεις

22.09.2020
Ιωάννα Μαλέσκου: Η μεγάλη αλλαγή στο μαλλί της και οι αντιδράσεις
Μόλις ξεκίνησε η τέταρτη εβδομάδα της εκπομπής της και η ξανθιά παρουσιάστρια εμφανίστηκε στο πλατό πολύ διαφορετική.

Από την Κρήτη ήρθε φέτος στην Αθήνα και το ΣΚΑΪ η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία ανέλαβε την πρωινή ζώνη του σταθμού με τη εκομπή "Love It".

Εντυπωσιακή στην εμφάνιση και με ιδιαίτερη άνεση στον λόγο η ξανθιά παρουσιάστρια μπήκε δυναμικά στην "τηλεοπτική αρένα" φέτος!

Ιδιαίτερη μνεία, αξίζει να σημειώσουμε έγινε από νωρίς σε δύο πράγματα: τα ελληνικά της και το χρώμα των μαλλιών της. Ξανθό, αλλά... διαφορετικό. Πιο φυσικό... Με μερικές πιο σκούρες ανταύγειες. Έλα όμως που σήμερα εμφανίστηκε με ένα άλλο ξανθό. Πολύ πιο έντονο!

Από χθες το βράδυ είχε προϊδεάσει το κοινό περί της αλλαγής με ένα teaser post: "Φυσάει αέρας αλλαγής", έγραφε στη λεζάντα:

Και σήμερα, εμφανίστηκε κατάξανθη στην εκπομπή της, όπου μεταξύ άλλων, υποδέχτηκε και τη Σία Κοσιώνη, η οποία, φυσικά, σχολίασε την αλλαγή λέγοντας ότι της αρέσει πάρα πολύ.

Κάτω από τη φωτογραφία διαβάσαμε πολλά και διάφορα. Υπήρξαν πολλά θετικά σχόλια αλλά δεν ήταν λίγα και τα αρνητικά, που θεωρούσαν λανθασμένη την επιλογή να γίνει "σαν όλες τις άλλες"! Περί ορέξεως... Εσένα πώς σου φαίνεται;