Φαίη Σκορδά: Η αποκάλυψη για το "μόνο πράγμα που έχει κάνει στη μύτη της" και η "πόρτα" στο Big Brother

07.09.2020
Φαίη Σκορδά: Η αποκάλυψη για το "μόνο πράγμα που έχει κάνει στη μύτη της" και η "πόρτα" στο Big Brother
Πρεμιέρα σήμερα και για το "Πρωινό" του ΑΝΤ1. Και είχε μεγάλο ενδιαφέρον!

Η Φαίη Σκορδά μας είπε την πρώτη καλημέρα για φέτος έχοντας στον πλευρό της νέα παρέα αλλά και τον Γιώργο Λιάγκα! Ναι, πέρασε και ο πρώην σύζυγό της από το πλατό σήμερα με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Μεταξύ των πολλών και διαφόρων που ακούστηκαν σήμερα από την εκπομπή, ξεχωρίζουμε δύο σημεία. Το ένα αφορά την ίδια την παρουσιάστρια προσωπικά και το άλλο μια ανακοίνωση που αφορά στη γενικότερη στάση της εκπομπής απέναντι σε ένα φλέγον θέμα της επικαιρότητας.

Μία απάντησε σε όσους "ασχολούνται" με τη μύτη της θέλησε να δώσει η Φαίη Σκορδά, αποκαλύπτοντας, προς έκπληξη ακόμη και των πιο στενών συνεργατών της, ότι πλαστική δεν έχει κάνει ποτέ, όμως ναι, κάτι πιο μικρό έχει κάνει! Ζήτησε μάλιστα ένα κοντινό πλάνο την ώρα που εξηγούσε.

«Δεν έχω κάνει ποτέ πλαστική επέμβαση στη μύτη μου. Αλλά, υπάρχει μία μέθοδος, το ανακάλυψα πριν από ενάμισι χρόνο και το έκανα πρώτη φορά πριν ενάμισι χρόνο και το έκανα…. Βάζεις λίγο υαλουρονικό στη μύτη και διορθώνεται κάπως η καμπύλη που κάποια κορίτσια έχουμε. Είναι μια υπόθεση 2-3 λεπτών. Έχω κάνει αυτή τη μικρή διόρθωση με δύο τσιμπηματάκια», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το δεύτερο σημείο που υπογραμμίσαμε σήμερα; Αυτό αφορά στο Big Brother και τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ώρες που προκάλεσαν σάλο και κατακραυγή.

Αντιδρώντας στον σάλο που προκλήθηκε ύστερα από τις δηλώσεις παίκτη περί βιασμού, τον "διωγμό" του από το παιχνίδι και τη στάση που κράτησε ο ΣΚΑΪ γενικότερα, η Φαίη Σκορδά δήλωσε ότι δεν πρόκειται στην εκπομπή της να φιλοξενήσει θέματα που αφορούν στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

«Είχαμε σκοπό σαν εκπομπή να σχολιάζουμε και να παίζουμε όπως παίζουμε και άλλα προγράμματα άλλων σταθμών, MasterChef, GNTM. Σαφώς, από εδώ και πέρα, ενημερώνω και τους συνεργάτες, αυτό δεν θα γίνει από τη δική μας εκπομπή. Ό,τι έχει να κάνει με το Big Brother και το παιχνίδι που γίνεται μέσα στο σπίτι, τους ανθρώπους που συμμετέχουν, αυτά που λέει ο Μεγάλος Αδελφός, τις σχέσεις που αναπτύσσονται μεταξύ των παικτών, εμείς δεν θα έχουμε καμία σχέση και δεν θα κάνουμε καμία αναπαραγωγή και ανάμειξη σε όλο αυτό. Είναι και προσωπική μου θέση, έχει ξανασυμβεί εδώ στην εκπομπή να πάρουμε τέτοια απόφαση και άλλες φορές. Θεωρώ ότι όποιος συμμετέχει σε όλο αυτό το παιχνίδι και τα πράγματα που τα αφήνουν έτσι τυχαία, είναι σαν να είναι συνένοχος», είπε συγκεκριμένα και ναι, εμείς της βγάζουμε το καπέλο!