Nicole Poturalski: Όσα ξέρουμε για τη νέα σύντροφο του Brad Pitt

29.08.2020
Nicole Poturalski: Όσα ξέρουμε για τη νέα σύντροφο του Brad Pitt
Η γυναίκα που έχει γοητεύσει τον ηθοποιό

Γεγονός φαίνεται πως αποτελεί πλεόν το ότι ο Brad Pitt έχει νέα σύντροφο, αφού εθεάθη μαζί της στη Νότια Γαλλία, στο πολυτελές κτήμα όπου είχε γίνει ο γάμος του ηθοποιού με την Angelina Jolie.

Σύμφωνα με μάρτυρες, το ζευγάρι ήταν πολύ εκδηλωτικό και δε δίστασε να αγκαλιάζεται και να φιλιέται. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, είναι μαζί εδώ και περίπου 9 μήνες. Αυτά είναι όσα γνωρίζουμε για την 27χρονη:

Δες και αυτό: Ερωτευμένος με "κλώνο" της Irina Shayk ο Brad Pitt: Το ταξίδι που πρόδωσε τη σχέση τους

Είναι επιτυχημένο μοντέλο με ιδανικές αναλογίες
Η Poturalski έχει συμβόλαιο με τρία πρακτορεία μοντέλων, το γερμανικό A Management, το Official Models στη Νέα Υόρκη και το NEXT Models στο Λος Άντζελες. Παρ'όλα αυτά, δεν χρησιμοποιεί το κανονικό όνομά της, αλλά το Nico Mary. Έχει φωτογραφηθεί για το γερμανικό Harper's Bazaar και το γερμανικό Grazia, ενώ η πιο πρόσφατη δουλειά της είναι η φωτογράφιση για το εξώφυλλο του γερμανικού ELLE. Το ύψος της είναι 1,78μ. και οι αναλογίες της (στήθος-μέση-γοφοί) 86εκ.-61εκ.-87εκ.

Αυτό το είδες; Η συγγένεια Beyoncé και Βασίλισας Ελισάβετ και άλλοι 10 διάσημοι που δεν ήξερες ότι συνδέονται με δεσμούς αίματος

Είναι φιλάνθρωπος
Η Poturalski ασχολείται με φιλανθρωπίες αλλά και κοινωνικά κινήματα. Συμμετέχει σε δράσεις ενάντια στην παιδική κακοποίηση, το trafficking παιδιών και την απαγόρευση της οπλοκατοχής.