Η Melania τραβά (ξανά) το χέρι της από τον Donald Trump και γίνεται... χαμός! [video]

17.08.2020
Η Melania τραβά (ξανά) το χέρι της από τον Donald Trump και γίνεται... χαμός! [video]
Μία ακόμη ατυχής στιγμή του Πρώτου Ζεύγους των ΗΠΑ που κατέγραψε η κάμερα.

Έχουν γραφτεί και ειπωθεί πολλά για τη σχέση της Melania και του Donald Trump ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που "αμήχανες" στιγμές τους έχουν καταγραφεί On camera.

Ένα τέτοιο περιστατικό είχαμε χθες τη στιγμή που το προεδρικό αεροσκάφος προσγειώθηκε στη βάση Andrews από το Morristown του New Jersey όπου η πρώτη οικογένεια των ΗΠΑ είχε πάει για την κηδεία του αδελφού του προέδρου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από δυο μέρες.

Η κάμερα, λοιπόν, κατέγραψε το προεδρικό ζεύγος την ώρα που βγήκε από το αεροπλάνο, ακολουθούμενο από τον γιο τους, Barron.

Οι άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή εμφανείς και, ενδεχομένως, υπαίτιοι για την "κακιά στιγμή" που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου.

Η Melania κρατά στο αριστερό της χέρι την τσάντα της και έχει δίπλα της (από αυτή την πλευρά) τον σύζυγό της. Την ώρα που κάνει το πρώτο βήμα, ο Donald απλώνει το χέρι του να πιάσει το δικό της όμως εκείνη φαίνεται να το απωθεί, κάνοντας ταυτόχρονα μία κίνηση να πιάσει τη φούστα με το χέρι που κρατά την τσάντα της. Εκείνος προσπαθεί ξανά... Τα ίδια

Τελικά κατεβαίνουν έτσι και χαιρετούν τον κόσμο που τους υποδέχεται. Ακριβώς μετά, όμως, και έχοντας αλλάξει χέρι στην τσάντα, ο φακός κατέγραψε τη Melania να περπατά κρατώντας τον σύζυγό της. Λες, όντως να φταίει ο άνεμος; Ποιος ξέρει.. Πάντως, ισχύει και εδώ το ρητό "Κάλλιο να σου βγει το μάτι παρά το όνομα"!

Ιδού και το εν λόγω βίντεο. Και τα συμπεράσματα δικά σας.