Megan Fox: Η καυτή selfie με τον νέο έρωτα και η απίστευτη απάντηση του πρώην της με τους γιους τους

06.08.2020
Megan Fox: Η καυτή selfie με τον νέο έρωτα και η απίστευτη απάντηση του πρώην της με τους γιους τους
Ο γνωστός ηθοποιός πληγώθηκε και όχι μόνο δεν το κρύβει, αλλά, το βροντοφωνάζει. Μία ανάρτηση που είχε και αντιδράσεις.

Η σχέση του Brian Austin Green και της Megan Fox έχει περάσει πολλά σκαμπανεβάσματα μέχρι να φτάσει -εν μέσω καραντίνας- στον τελικό χωρισμό, ο οποίος ήρθε όταν ο έρωτας χτύπησε ξανά την πόρτα της εντυπωσιακής ηθοποιού.

Η Megan Fox γνώρισε τον νεαρό τραγουδιστή Machine Gun Kelly στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ για το τραγούδι του "Bloody Valentine" στο οποίο πρωταγωνιστούσε εκείνη [φωτό επάνω] Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος και τα υπόλοιπα είναι ιστορία!

Πρώτο επίσημο ποστάρισμα του έρωτά τους είδαμε στον λογαριασμό εκείνου πριν από λίγες μέρες με τη λεζάντα να ξεκαθαρίζει τα αισθήματά του: "Περίμενα μία αιωνιότητα για να σε βρω ξανά" δηλώνει περίτρανα ο 30χρονος ράπερ και, σε εκείνη τη φάση, ο πρώην σύζυγος της Fox (και πατέρας των τριών αγοριών της) τους εύχεται δημόσια "κάθε ευτυχία".

waited for eternity to find you again ... 🔪💫❤️🔪

A post shared by the Blonde Don (@machinegunkelly) on

Χθες όμως, ήρθε η σειρά της 34χρονης ηθοποιού να κάνει το πρώτο ερωτικό ποστάρισμα για τον αγαπημένο της και φαίνεται ότι του Brian του "έπεσε" λίγο βαρύ. Εμείς, δεν τον αδικούμε, φυσικά, όμως, την αντίδρασή του δεν την πολυχειροκροτούμε... Έστω!!!

Ιδού η ανάρτηση της Megan στη λεζάντα της οποίας διαβάζουμε το εξής: “Achingly Beautiful Boy… My heart is yours". Μιλά για μια ομορφιά που πονά και του χαρίζει την καρδιά της. Ιδού:

Λίγες ώρες αργότερα, ο Austin Green, που, προφανώς, δεν μπορεί να διαχειριστεί τόσο έρωτα, προχωρά σε ένα διπλό ποστάρισμα (σε Instagram και Twitter) όπου με την ίδια ακριβώς λεζάντα (η μόνη διαφορά έγγειται στον πληθυντικό του ονόματος BOY που, ευλόγως χρησιμοποιεί καθώς μιλά για τέσσερα αγόρια!) μοιράζεται φωτογραφίες με τους τέσσερις γιους του, στέλνοντας ένα όχι και τόσο "κομψό" μήνυμα σχετικά με τη δυσαρέσκειά του για το όλο ζήτημα.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε τον 18χρονο Kassius, γιο του Austin Green από τη σχέση του με την ηθοποιό Vanessa Marcil και τους -πανέμορφους, πραγματικά- γιους από τον γάμο του με τη Megan Fox, τον 7ετών Noah, τον 6 ετών Bodhi και τον 4 ετών Journey.

Achingly beautiful boys...... My heart is yours

A post shared by Brian Austin Green (@brianaustingreen) on Aug 5, 2020 at 9:16am PDT

Πληγωμένος, θυμωμένος, έξαλλος.. Πολλά πράγματα θα μπορούσε να νιώσει ο Brian Austin Green ο οποίος, προφανώς, επέλεξε να τα δημοσιοποιήσει κιόλας. Εμείς, ελπίζουμε ό,τι συμβαίνει να ηρεμήσει και μοιραζόμασταε μερικές από τις απίθανες φωτογραφίες που μοιράστηκε κι εκείνος με τα παιδιά του, τα οποία, προφανώς πέρασαν την καραντίνα (και όχι μόνο) μαζί του.

View this post on Instagram

Sundays :))

A post shared by Brian Austin Green (@brianaustingreen) on