Τελικά ο Νίκος Χαρδαλιάς πήγε στον Ζαχαράτο, όπως είχε υποσχεθεί!

21.07.2020
Τελικά ο Νίκος Χαρδαλιάς πήγε στον Ζαχαράτο, όπως είχε υποσχεθεί!
Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων απέδειξε αφενός ότι έχει μια απίθανη αίσθηση του χιούμορ, αφετέρου ότι είναι απόλυτα... αξιόπιστος!

Πριν από δυο μήνες περίπου ο Τάκης Ζαχαράτος είχε ξεκινήσει τη διαφημιστική καμπάνια για την παράσταση που ετοίμαζε για το καλοκαίρι στο Άλσος. Με την πανδημία του κορονοϊού να έχει επηρεάσει όλους τους τομείς της καθημερινής μας ζωής, ο Νίκος Χαρδαλιάς δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα των χαρακτήρων που θα "ντυνόταν" για φέτος ο σπουδαίος έλληνας performer.

Κάποια στιγμή, λοιπόν, είδαμε στον λογαριασμό του στο Instagram ένα σποτάκι όπου είχε μεταμορφωθεί σε Νίκο Χαρδαλιά και το έκανε, κατά γενική ομολογία, με τεράστια επιτυχία.

Με πολύ γρήγορα αντανακλαστικά, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων απάντησε στον Τάκη Ζαχαράτο με πολύ χιούμορ, δίνοντας του μάλιστα και ραντεβού στο Άλσος "αρκεί να τηρούνται σωστά όλα τα μέτρα προστασίας'.

Η στιγμή, λοιπόν ήρθε. Η παράσταση έκανε πρεμιέρα και ο Νίκος Χαρδαλιάς την παρακολούθησε, μαζί με τη σύζυγό του.

Στο τέλος, μάλιστα, επισκέφτηκε τον πρωταγωνιστή στο καμαρίνι του όπου και πόζαραν όλοι μαζί. Στην παρέα, και η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου [φωτό επάνω].

Το συμβάν πληροφορηθήκαμε από ανάρτηση του ίδου του Τάκη Ζαχαράτου, ο οποίος εκτίμησε ιδιαίτερα το γεγονός ότι ο ισχυρός πολιτικός "κράτησε τον λόγο του".

"Απέδειξε ότι και χιούμορ έχει και ότι υπόσχεται το κάνει!!!!", γράφει στη λεζάντα ο Τάκης και ιδού: