Όλγα Κεφαλογιάννη: Ξέρεις ότι ο σύντροφός της είναι ο πρώην σύντροφος πρωταγωνίστριας της σειράς "Άγριες Μέλισσες";

22.07.2020
Όλγα Κεφαλογιάννη: Ξέρεις ότι ο σύντροφός της είναι ο πρώην σύντροφος πρωταγωνίστριας της σειράς "Άγριες Μέλισσες";
Πανευτυχής και στην προσωπική της ζωή η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας καθώς βιώνει έναν νέο, μεγάλο, όπως φαίνεται, έρωτα!

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας είναι ζευγάρι εδώ και μερικούς μήνες και οι δυο τους όχι μόνο δεν κρύβονται πια, αλλά μιλούν ανοιχτά για τη σχέση τους.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στο περιοδικό Gala, μάλιστα, η κρητικιά πολιτικός αποκάλυψε πως όταν γνωρίστηκαν (στο τέλος παράστασης στην οποία υπέγραψε τη μουσική ο Μάτσας) εκείνος δεν ήξερε ποια είναι και τη ρώτησε μάλιστα με τι ασχολείται.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη είχε μόλις βγει από έναν πολυετή γάμο με τον Μάνο Πενθερουδάκη (για τον οποίο, παρεμπιπτόντως μιλά με τα καλύτερα λόγια) και το τελευταίο πράγμα που περίμενε ήταν ένας νέος έρωτας.

«Ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον. Εκεί που έχεις κάνει το πρόγραμμά σου και λες "αποκλείεται" και "ποτέ" , τότε είναι που συμβαίνουν όλα. Οφείλουμε να δεχόμαστε τις ανατροπές. Αυτή είναι άλλωστε και η μαγεία της ζωής», υπογράμμισε σχετικά.

Το ζευγάρι πρόσφατα εμφανίστηκε μαζί στην Επίδαυρο όπου απόλαυσε το ρεσιτάλ του διεθνους φήμης βιολονίστα, Λεωνίδα Καβάκου και με την αφορμή, κάνουμε τον συσχετισμό και θυμόμαστε ότι πρώην σύντροφρος του Μίνωα Μάτσα ήταν η Μαρία Κίτσου, η "Λενιώ" από τις "Άγριες Μέλισσες", για όποιον μπορεί να μπερδεύτηκε.

Οι φωτογραφίες από δημόσιες εμφανίσεις των δύο ζευγαριών.