Φαίη Σκορδά: Η φωτογραφία που ξεσήκωσε τις φήμες περί αρραβώνα

13.07.2020
Φαίη Σκορδά: Η φωτογραφία που ξεσήκωσε τις φήμες περί αρραβώνα
Πανευτυχής η γνωστή παρουσιάστρια έκανε μία ανάρτηση που προκάλεσε... "χαμούλη", για να χρησιμοποιήσουμε μια έκφραση της εποχής.

Ιδιαίτερα δραστήρια στα social media η Φαίη Σκορδά, μοιράζεται, ως επί το πλείστον φωτογραφίες που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική της δραστηριότητα. Που και που όμως, αφήνει χώρο και για πιο προσωπικά "ανεβάσματα", που εκτιμούνται δεόντως από τους followers της.

Ένα τέτοιο έκανε και μέσα στο Σαββατοκύριακο και αναστάτωσε τους φίλους της οι οποίοι άρχισαν να αναρωτιούνται σχετικά με το αν παντρεύεται ξανά!

Μιλάμε για αυτή την ανάρτηση. Η συγκεκριμένη φωτογραφία, το χειρόγραφο "Love You" μήνυμα επάνω σε αυτή και η λεζάντα "Ποσο ευγνώμων είμαι που έχω ανθρώπους που μ αγαπάνε αληθινά ❤️ Αυτή είναι η δύναμη μου ❤️ Στην υγειά σας ❤️"

Όπως ήταν φυσικό, οι ερωτήσεις έπεσαν... βροχή. Τι θέλει να πει η Φαίη; Μήπως πρόκειται για καλυμμένη ερωτική εξομολόγηση στον αγαπημένο της, Νίκο Ηλιόπουλο; Μήπως δέχτηκε πρόταση γάμου και το ανακοινώνει... πλαγίως; Είναι και αυτά τα δαχτυλίδια που μοιάζουν με βέρα δαχτυλίδι αρραβώνων που μπερδεύουν -όμως πρόκειται για δαχτυλίδια που φορά καιρό τώρα, οπότε αυτό το σενάριο δεν "παίζει".

Απάντηση δεν έχουμε, ενώ το πιο πιθανό, είναι απλά να πρόκειται για μία δημόσια παραδοχή της ικανοποίησης της παρουσιάστριας για όλα τα δεδομένα της αυτό τον καιρό, σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

Σε κάθε περίπτωση, αν πρόκειται για κάτι περισσότερο, θα φανεί σύντομα.