Naya Rivera: Τα νεότερα για την εξαφάνισή της - Τι είπε ο γιος της για την τελευταία φορά που την είδε

10.07.2020
Naya Rivera: Τα νεότερα για την εξαφάνισή της - Τι είπε ο γιος της για την τελευταία φορά που την είδε
Η δημοφιλής σταρ του Glee ακόμη αγνοείται ενώ, για την αστυνομία, θεωρείται ήδη νεκρή. Φίλοι και συγγενείς διατηρούν ακόμη τις ελπίδες τους, όμως ο χρόνος που περνά δεν στέκεται σύμμαχός τους, δυστυχώς.

Το περιστατικό συγκλόνισε την κοινή γνώμη, σε μια υπόθεση που, ακόμη δεν έχει κλείσει. Την Τετάρτη το απόγευμα (8/7/2020) η Naya Rivera, πήρε τον τεσσάρων ετών γιο της, Josey, και νοίκιασαν ένα σκάφος για να απολαύσουν μια βαρκάδα στη λίμνη Piru στην Ventura της Καλιφόρνια.

Τρεις ώρες αργότερα, η βάρκα βρέθηκε να επιπλέει στη λίμνη με τον μικρούλη μόνο μέσα, να κοιμάται. Η μητέρα του δεν φαινόταν πουθενά. Ο μικρός ήταν σε κατάσταση σοκ, όμως, μόλις κατάφερε να μιλήσει είπε στους αστυνομικούς ότι είχε βουτήξει από τη βάρκα για να κολυμπήσει όμως δεν γύρισε ποτέ πίσω.

Η τραγική αυτή εξέλιξη έχει σαστίσει φίλους και γνωστούς της ηθοποιού, οι οποίοι πιστεύουν ακόμη σε ένα θαύμα.

Η Rivera έδειχνε πολύ ευτυχισμένη τον τελευταίο καιρό, με τον γιο της να είναι το κύριο μέλημά της ενώ, όπως έγινε γνωστό, δεν ήταν η πρώτη φορά που επισκέπτονταν τη λίμνη. Φαίνεται ότι η περιοχή λειτουργούσε ως "ησυχαστήριο" για την ηθοποιό και την ήξερε πολύ καλά εδώ και χρόνια.

Δυστυχώς, η άσχημη ορατότητα μέσα στο νερό δεν διευκολύνει τις έρευνες της αστυνομίας, η οποία δήλωσε πως η επιχείρηση διάσωσης έχει πια μετατραπεί σε επιχείρηση ανεύρεσης πτώματος.

Κοντά στον μικρούλη, που σίγουρα περνά πολύ δύσκολες στιγμές, βρίσκεται ο πατέρας του και πρώην σύζυγος της Rivera, Ryan Dorsey.