David και Victoria Beckham: Γιόρτασαν 21 χρόνια γάμου

05.07.2020
David και Victoria Beckham: Γιόρτασαν 21 χρόνια γάμου
Τα τρυφερά στιγμιότυπα στα social media

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά και δυναμικά ζευγάρια της showbiz, η Victoria και ο David Beckham γιόρτασαν 21 χρόνια γάμου και δεν παρέλειψαν να μοιραστούν μερικά τρυφερά στιγμιότυπα τους μέσω social media.

Δες και αυτό: Brad Pitt: Εθεάθη να φεύγει από το σπίτι της Angelina Jolie

Σε μια ανάρτηση του, ο David έγραψε: “Πριν από 23 χρόνια καθόμουν σε ένα δωμάτιο με τον Gary Neville και οι Spice Girls έπαιζαν στην τηλεόραση. Θυμάμαι να λέω πώς μου αρέσει η κοπέλα με την μαύρη στολή. Ποιος θα το φανταζόταν ότι τόσα χρόνια μετά θα γιόρταζα 21 χρόνια γάμου και θα είχα τέσσερα όμορφα και καταπληκτικά παιδιά. Σε ευχαριστώ, Καλή επέτειο, Σ’αγαπώ Victoria Beckham.”

H Victoria Beckham μοιράστηκε κάποιες κοινές φωτογραφίες τους και έγραψε στη δική της λεζάντα: "Καλή μας επέτειο David Beckham. Δεν μπορώ να πιστέψω πως έχουν περάσει 21 χρόνια από τότε που είπα το “Ναι”. Τέσσερα παιδιά, τέσσερα σκυλιά και πολύ γέλιο. Σ’αγαπάω κάθε μέρα όλο και πιο πολύ”.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν πολλά χρόνια, όταν η Victoria τραγουδούσε στις Spice Girls και ο David ήταν ένας από τους πιο επιτυχημένους ποδοσφαιριστές της Manchester United. Tο ζευγάρι παντρεύτηκε στις 4 Ιουλίου 1999 στο κάστρο Luttrellstown της Ιρλανδίας. Η Victoria είχε φορέσει ένα στράπλες νυφικό του οίκου Vera Wang και headpiece του σχεδιαστή Slim Barrett.