Ελένη Μενεγάκη: Είδες πώς την αποχαιρέτησε δημόσια ο Πέτρος Κωστόπουλος;

06.07.2020
Ελένη Μενεγάκη: Είδες πώς την αποχαιρέτησε δημόσια ο Πέτρος Κωστόπουλος;
Η "βασίλισσα" της ελληνικής τηλεόρασης είπε το αντίο της και στον απόηχο αυτής της αποχώρησης εστιάζουμε σε μία ανάρτηση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η Ελένη Μενεγάκη έφυγε, λοιπόν. Και τώρα, απολαμβάνει το "διάλειμμα" που επέλεξε η ίδια, τη στιγμή που εκείνη ήθελε και με τον τρόπο που εκείνη διάλεξε.

Φίλοι, γνωστοί, θαυμαστές, συνεργάτες, οι πάντες την αποχαιρέτησεαν ιδωτικά και δημόσια. Ένα "αντίο", όμως, είχε ξεχωριστή σημασία και το μοιραζόμαστε, για την περίπτωση που δεν το είδες.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος αποχαιρέτησε την κουμπάρα του -γιατί, ναι, είναι ο νονός της Βαλέριας, της δεύτερης κόρης της με τον Γιάννη Λάτσιο- με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο.

Ίσως το πιο hot εξώφυλλο που έχει κάνει ποτέ η Νο1 παρουσιάστρια μοιράστηκε στον λογαριασμό του στο Instagram ο Πέτρος Κωστόπουλος, από την εποχή του Nitro.

"Arrivederci Λενακι!" γράφει στη λεζάντα ο Πέτρος και ιδού τι θυμήθηκε.

Arrivederci Λενακι! @elenimenegaki ❤️❤️

A post shared by Petros Kostopoulos (@petroskostopoulos) on Jul 1, 2020 at 8:22am PDT

Παρά τη στενή σχέση που είχαν, ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Ελένη Μενεγάκη σταμάτησαν να μιλάνε για 7,5 χρόνια μέχρι να ξαναβρεθούν μαζί στον αέρα του Alpha και να τα ξαναβρούν on camera.

Οι δυο του είχαν ψυγχρανθεί αφενός γιατί μετά το διαζύγιο εκείνης από τον Γιάννη Λάτσιο εκείνος "διαλέξει την άλλη πλευρά", αφετέρου γιατί το δικό του περιοδικό ήταν το πρώτο που δημοσίευσε φωτογραφίες της με τον νυν σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο.

Όλα αυτά, όμως ανήκουν στο παρελθόν.