Χαρά Παππά - Μπουράκ Χακί: Ένας έρωτας που έληξε και το παρασκήνιο

29.06.2020
Χαρά Παππά - Μπουράκ Χακί: Ένας έρωτας που έληξε και το παρασκήνιο
Ύστερα από σχεδόν τέσσερα χρόνια σχέσης και λίγο πριν από το στεφάνι, το πανέμορφο ζευγάρι χώρισε.

Η είδηση κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου. Η Χαρά Παππά που ευρύτερα γνωρίσαμε μέσω του περσινου GNTM και ο Μπουράκ Χακί δεν είναι πια μαζί.

Πρώτη φορά που ακούσαμε το όνομα της πανέμορφης Ελληνίδας ήταν πριν από ενάμιση χρόνο, όταν έγινε γνωστό ότι επρόκειτο να παντρευτεί τον Τούρκο γόη. Για χατίρι του μάλιστα είχε εγκατασταθεί μόνιμα στην Κωνσταντινούπολη και οι δυο τους δεν σταματούσαν να βροντοφωνάζουν τον έρωτά τους.

Οι σελίδες τους στο Instagram ήταν γεμάτες από κοινές τους φωτογραφίες και ερωτικά μηνύματα. Τώρα πια, αυτές οι αναρτήσεις έχουν εξαφανιστεί στην πλειοψηφία τους και από τους δυο λογαριασμούς και έχουν μείνει ελάχιστες.

Τι έχει συμβεί όμως.

Ο Μπουράκ μίλησε γι' αυτό στη Χουριέτ επιβεβαιώνοντας τον χωρισμό, ενώ διέψευσε κατηγορηματικά ότι υπήρξε τρίτο πρόσωπο, όπως είχε ακουστεί. "Είναι υπέροχος άνθρωπος και δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο", είπε χαρακτηριστικά. Ο Χακί εξήγησε πως επρόκειτο να παντρευτούν αλλά η απόσταση μεταξύ τους λόγω καραντίνας προκάλεσε προβλήματα και η σχέση τους "πάγωσε". "Φυσικά και στεναχωρήθηκα από το χωρισμό μας, αλλά πιστεύω ότι είναι η πιο σωστή απόφαση και για τους δυο μας", κατέληξε.

Από την πλευρά της, η Χαρά δεν έχει μιλήσει ακόμη δημόσια για το ζήτημα.