Johnny Depp: Οι "καυτές" αποκαλύψεις για την πρώην του, Amber Heard

19.06.2020
Johnny Depp: Οι "καυτές" αποκαλύψεις για την πρώην του, Amber Heard
Όλο περισσότερο εκτίθεται η ηθοποιός και πρώην του Johnny Depp, Amber Heard, κατά τη διάρκεια της δικαστικής τους διαμάχης

Η Amber Heard και ο Johnny Depp βρίσκονται εδώ και αρκετό καιρό σε μια ατελείωτη δικαστική διαμάχη, μετά το πολύκροτο και επεισοδιακό τους διαζύγιο. Μέσα σε όλες τις αποκαλύψεις που έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες, συμπεριλαμβανομένων των κατηγοριών για σωματική βία από το μέρος της Heard εις βάρος του Depp, τώρα προστέθηκαν και οι κατηγορίες για απιστία της ηθοποιού.

Δες και αυτό: Οικογένεια Beckham: Προκαλούν οργή στους γείτονες τους με τις απαιτήσεις τους

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Depp κατηγορεί την Heard πως ενώ δεν είχαν ακόμη χωρίσει και βρίσκονταν απλώς σε διάσταση, εκείνη συνευρέθηκε ερωτικά με τον Elon Musk, με τον οποίο έκανε και ήταν επίσημα ζευγάρι μετά το διαζύγιό της, αλλά και με την Cara Delevingne. Το άτομο-μάρτυρας που έκανε τις αποκαλύψεις είναι ο Josh Drew, ο οποίος υπήρξε παντρεμένος με την κολλητή φίλη της Amber Heard. Οι τρεις τους πέρασαν μια νύχτα μαζί στο διαμέρισμα του Johnny Depp στο Λος Άντζελες το 2016.

Αυτό το είδες; H Courteney Cox έγινε 56 ετών και το γιόρτασε με μια απίθανη βουτιά και ένα... αυτοτρόλ!

Σε απόσπασμα της κατάθεσης που δημοσιεύτηκε, η νομική ομάδα του ηθοποιού φέρεται να ρωτά τον Drew τι γνωρίζει για το εν λόγω ερωτικό τρίγωνο. Όταν εκείνος ρωτήθηκε αν η πρώην σύζυγος του μάρτυρα του είχε πει ότι η Heard είχε ερωτική σχέση με την Cara Delevingne ενώ ήταν ακόμη παντρεμένη με τον Johnny Depp, ο Drew απάντησε θετικά.

Στη συνέχεια, ο δικηγόρος ρώτησε τον Drew αν έμαθε ποτέ ότι ενώ η Amber Heard ήταν ακόμη παντρεμένη με τον Johnny Depp, πέρασε μια νύχτα μαζί με τον Elon Musk και την Cara Delevingne με τον Drew να απαντάει ξανά θετικά, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι δεν γνωρίζει την ακριβή ημερομηνία. Ο ίδιος ολοκλήρωσε λέγοντας πως απ'ότι είχε καταλάβει, οι τρεις τους είχαν ερωτική σχέση.