Γιάννης Στάνκογλου τρολάρει τον Κυπραίο του και τον Κυριάκο και εμείς... "κλαίμε"

10.06.2020
Γιάννης Στάνκογλου τρολάρει τον Κυπραίο του και τον Κυριάκο και εμείς... "κλαίμε"
Μια γεύση από backstage "Άγριων Μελισσών" μοιράζεται ο δημοφιλής πρωταγωνιστής. Με πολύ χιούμορ.

Τα γυρίσματα στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 συνεχίζονται με τον πρώτο κύκλο να φτάνει στο τέλος του. Ο Γιάννης Στάνκογλου έχει ήδη αποκαλύψει ότι δεν θα επιστρέψει στη δεύτερη σεζόν (εκτός απροόπτου, λέμε εμείς, γιατί ποτέ δεν ξέρεις), όμως μέχρι την τελευταία λήψη, απολαμβάνει το κάθε λεπτό και φροντίζει να μοιράζεται και με τους φίλους του στα social media στιγμές πίσω από τις κάμερες.

Η τελευταία φωτογραφία που μοιράστηκε μαζι με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή μας έκανε να κλάψουμε από τα γέλια. Η λεζάντα με την οποία τη συνόδευσε, για την ακρίβεια.

"Tom Cyprus and Sunday Cotton", γράφει στη λεζάντα ο Γιάννης Στάνκογλου, μεταφράζοντας κατά γράμμα τα ονόματα και των δύο. Θωμάς Κυπραίος και Κυριάκος Βαμβακάς, για όσους δεν κατάλαβαν! Απίθανος!

Κατά τα άλλα, στα επεισόδια της σειράς, όπως αυτά εξελίσσοντι αυτή την εβδομάδα, βλέπουμε τον Θωμά τρελά ερωτευμένο με την Ελένη, η οποία, όμως δεν ξέρουμε αν δεχτεί την πρότασή του εκ νέου και τον "κλοιό" να σφίγγει γύρω του από τις προσπάθεις του Νέστορα να βρει την αλήθεια γύρω από το παρελθόν του.