Lady Gaga: Ο ανείπωτος πόνος που ενέπνευσε τον τελευταίο της δίσκο

22.05.2020
Lady Gaga: Ο ανείπωτος πόνος που ενέπνευσε τον τελευταίο της δίσκο
"Δε χρειάζεται πλέον να νιώθω πόνο για όλα αυτά τα πράγματα που πέρασα"

Η Lady Gaga έχει το ταλέντο να παίρνει τον πόνο από τη θλίψη της και να τον μετατρέπει σε ένα από τα πιο αναμενόμενα ποπ άλμπουμ της χρονιάς.

Δες και αυτό: Elizabeth Hurley: Ποζάρει με φόρεμα που φορούσε πριν 21 χρόνια

Η τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξη της συζήτησε για το επερχόμενο άλμπουμ της, Chromatica, που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 29 Μαΐου. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Gaga υπονόησε πως ορισμένες από τις προηγούμενες σχέσεις της λειτούργησε ως "καύσιμο" για την έμπνευση του νέου δίσκου.

"Ο ήχος, η μουσική, το να είμαι ο εαυτός μου. Πώς μπορώ να πάρω κάτι που είναι εξαιρετικά οδυνηρό για μένα και να βρω το ένα κομμάτι που είναι καθολικά ανθρώπινο και να βοηθήσω κάποιον άλλο; Και μετά να δούμε πώς ακούγεται", εξήγησε η τραγουδίστρια όταν ρωτήθηκε γιατί αποφάσισε να ξεκινήσει την παραγωγή στο νέο project.

Αυτό το είδες; Ηθοποιός των ταινιών «Twilight» βρέθηκε νεκρός, μαζί με τη σύντροφό του

Η ίδια στη συνέχεια αποκάλυψε μερικούς στίχους από το "Free Woman", ένα από τα κομμάτια του άλμπουμ. "Δεν είμαι τίποτα χωρίς ένα σταθερό χέρι / δεν είμαι τίποτα εκτός αν ξέρω ότι μπορώ, Είμαι ακόμα κάτι αν δεν έχω άντρα / είμαι ελεύθερη γυναίκα."

Με την πάροδο των ετών, η Gaga έχει μιλήσει ανοιχτά για τους αγώνες της να διατηρήσει την αγάπη ενώ εξελίσσει την τεράστια καριέρα της. Στο ντοκιμαντέρ της στο Netflix, Gaga: Five Foot Two, η ποπ σταρ είχε εξομολογηθεί: «Η υπομονή μου για χαζομάρες με άντρες είναι… Δεν έχω άλλο. Ίσως γιατί είμαι 30 και νιώθω καλύτερα από ποτέ. Όλες οι ανασφάλειες μου έχουν φύγει, δεν αισθάνομαι ανασφαλής για το ποια είμαι ως γυναίκα. Δεν ντρέπομαι για αυτό που έχω."