Demi Moore - Bruce Willis: Η σπάνια φωτογραφία από τον γάμο τους και μία αποκάλυψη

11.05.2020
Demi Moore - Bruce Willis: Η σπάνια φωτογραφία από τον γάμο τους και μία αποκάλυψη
Ξέρεις ποιος θρύλος της μουσικής -που μάλιστα έφυγε πολύ πρόσφατα από τη ζωή- τους πάντρεψε;

Ο Bruce Willis και η Demi Moore παντρεύτηκαν το 1987, έκαναν τρεις κόρες και έμειναν μαζί 13 χρόνια. Χώρισαν το 2000 όμως η σχέση τους παρέμεινε ιδιαίτερα φιλική με αποκορύφωμα το ότι πέρασαν όλοι μαζί την καραντίνα του κορονοϊού.

Χθες, η Demi γύρισε τον χρόνο πίσω στην ημέρα του γάμου τους και μοιράστηκε μία φωτογραφία από το μυστήριο που δεν είχαμε δει ποτέ. Η αφορμή, όμως, δεν ήταν ευχάριστη, καθώς ο λόγος για τον οποίο έκανε τη συγκεκριμένη ανάρτηση ήταν ένας θάνατος.

Στις 9 Μαΐου έφυγε από τη ζωή ο Little Richard, τον οποίο και θέλησε να τιμήσει με την ανάρτησή της αυτή η διάσημη ηθοποιός. Ο θρύλος του rock n roll που πέθανε προχθες στα 87 του χρόνια ήταν εκείνος που τέλεσε το μυστήριο, πίσω στο 1987.

Ιδού η φωτογραφία, αλλά και η λεζάντα που τη συνόδευε: "Θυμόμαστε το #LittleRichard σήμερα... Ο Bruce κι εγώ είχαμε την τύχη και την τιμή να μας παντρέψει το 1987 - Είμαστε ευγνώμονες για τις αναμνήσεις".

Με την ευκαιρία θα πούμε κι εμείς το "αντίο" μας στον "τεράστιο" Little Richard με δύο από τις πιο σπουδαίες επιτυχίες του. "Tutti Frutti" και "Good Golly Miss Molly"