Ελένη Μενεγάκη: Η σπάνια οικογενειακή φωτογραφία που μοιράστηκε για τη γιορτή της μητέρας της και το συγκινητικό μήνυμα

23.04.2020
Ελένη Μενεγάκη: Η σπάνια οικογενειακή φωτογραφία που μοιράστηκε για τη γιορτή της μητέρας της και το συγκινητικό μήνυμα
Του Αγίου Γεωργίου σήμερα (23/4/2020) και, μεταξύ άλλων, γιορτάζει και η κυρία Ζέτα, μητέρα της Ελένης Μενεγάκη. Η αδυναμία που της έχει η ελληνίδα παρουσιάστρια είναι γνωστή εξ ου και θέλησε να της ευχηθεί και δημοσίως.

Μητέρα και κόρη είναι πολύ δεμένες. Δεν πέρασε πολύς καιρός, μάλιστα, από τη στιγμή που η Ελένη Μενεγάκη παραδέχτηκε μέσα από την εκπομπή της πόσο πολύ της λείπει η μητέρα της, τον καιρό αυτό της κοινωνικής αποστασιοποίησης!

Σήμερα, λοιπόν, ως Γεωργία, η κυρία Ζέτα γιορτάζει και η κόρη της μοιράστηκε μια σπάνια οικογενειακή φωτογραφία -που προφανώς έχει σε κορνίζα στο σπίτι της- για να της ευχηθεί δημόσια. Μαζί με τις δυο γυναίκες, ο πατριός της Ελένης και ο γιος της, Άγγελος, πριν από πολλά χρόνια! Ιδού η λεζάντα και η γλυκιά φωτογραφία. Χρόνια πολλά και από εμάς.

15 χρόνια πριν .. παππούς , γιαγιά , κορη και το πρώτο εγγόνι ! Σε όλες τις χαρές μαζί , σε όλες τις δυσκολίες , μια ζωη με την καλύτερη μαμα του κόσμου , την μαμα μου ! Σ αγαπώ τόσο πολύ ❤️Χρόνια πολλά με υγεία , δύναμη και γέλια !