Ο Brad Pitt έγινε μετεωρολόγος - Και δεν είναι η πρώτη φορά! Ιδού και οι αποδείξεις [video]

21.04.2020
Ο Brad Pitt έγινε μετεωρολόγος - Και δεν είναι η πρώτη φορά! Ιδού και οι αποδείξεις [video]
Το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, όμως, κατά γενική ομολογία, καλά θα κάνει ο βραβευμένος και με Όσκαρ ηθοποιός να μη σκεφτεί να το κάνει κύριο επάγγελμά του. Ας μείνει με την υποκριτική καλύτερα!

Γνωστός για την αίσθηση του χιούμορ του, ο Brad Pitt ανέλαβε χρέη μετεωρολόγου για τον John Krazinski και τη διαδικτυακή του εκπομπή "Some Good News".

Ο γνωστός κωμικός ηθοποιός "έστησε" αυτή την εκπομπή εν μέσω καραντίνας ώστε να "ξεγελάσει" λιγο τη στεναχώρια της κατάστασης. Και αν κρίνει κανείς από την ανταπόκριση που έχει στο κοινό, μια χαρά τα κατάφερε.

Στο πιο πρόσφατο επεισόδιο, ο Krazinski έκανε μια ζωντανή σύνδεση με τον Brad Pitt ζητώντας του να το μεταφέρει τα νέα σχετικά με τον καιρό. Ο Pitt απαντά, αλλά... "επαγγελματικά" δεν θα το το έλεγες!!!

Σε κάθε περίπτωση, το κομμάτι είναι απολαυστικό, και μπορείς να το δεις στο βίντεο που ακολουθεί, μαζί με μερικές παλιότερες προσπάθειες του Brad στον χώρο της "τηλεοπτικής μετεωρολογίας". Με τα ίδια αποτελέσματα, βέβαια!!!

Έγκυρος ή μη, εμείς ψηφίζουμε Brad Pitt "δαγκωτό" και σε ρόλο μετεωρολόγου, πάντως. Έτσι, για την ιστορία!!!!!