Απίστευτο! Η κόρη του Michael Jackson θα παίξει τον ρόλο του Ιησού σε νέα ταινία!

18.04.2020
Απίστευτο! Η κόρη του Michael Jackson θα παίξει τον ρόλο του Ιησού σε νέα ταινία!
Aλλο ένα μέλος της οικογένειας Jackson συνδέει το όνομα του με ένα... θρίλερ.

H Paris Jackson θα υποδυθεί τον Ιησού - ναι, τον Ιησού - στην επερχόμενη ταινία Habit, όπως ανακοινώθηκε λίγες μέρες μετά το τέλος της Μεγάλης Εβδομάδας του Καθολικού Πάσχα.

Η ηθοποιός και μουσικός θα πρωταγωνιστήσει στην ανεξάρτητη ταινία της Janell Shirtcliff, μαζί με την Bella Thorne η οποία θα υποδύεται, όπως γράφει το δελτίο τύπου της ταινίας, «ένα κορίτσι της πιάτσας που έχει ως είδωλο τον Ιησού, που θα μεταμφιεσθεί ως μοναχή, προσπαθώντας να ξεφύγει από τις συνέπειες μιας βίαιης εξέλιξης σε μια αγοραπωλησία ναρκωτικών». Στο καστ περιλαμβάνονται επίσης ο rocker Gavin Rossdale, η τραγουδίστρια Josie Ho, ο Jamie Hince και η Alison Mosshart από τους Kills, το μοντέλο Andreja Pejic και η Libby Mintz.

Δεν είναι τυχαίο ότι υπάρχουν αρκετοί μουσικοί στο cast, σύμφωνα με τον παραγωγό Donovan Leitch.

«Ναι, σκόπιμα εμπλουτίσαμε την ταινία με ροκ σταρ και θα έχουμε ένα πολύ rocking soundtrack» δήλωσε ο Leitch στο EW.

Το Habit είχε σχεδόν ολοκληρωθεί όταν η παραγωγή σταμάτησε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Το EW επιβεβαίωσε ότι η Paris Jackson ολοκλήρωσε τα γυρίσματα εκείνη την περίοδο και ότι η ταινία ήταν ήδη στη διαδικασία του post-production.

Η Jackson, κόρη του αείμνηστου Michael Jackson είναι μια εκκολαπτόμενη ηθοποιός του Χόλιγουντ που έχει ξεκινήσει να προσθέτει αρκετές δουλειές στο βιογραφικό της. Το 2018 υποδύθηκε τη Nelly στην ταινία Gringo και ένα χρόνο αργότερα έπαιξε στην τηλεόραση στο Scream που προβλήθηκε από το MTV.