«Άγριες Μέλισσες»: Αναγνωρίζεις ποιοι πρωταγωνιστές κρύβονται πίσω από τις μάσκες;

17.02.2020
«Άγριες Μέλισσες»: Αναγνωρίζεις ποιοι πρωταγωνιστές κρύβονται πίσω από τις μάσκες;
Απόκριες και οι ηθοποιοί της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς είπαν να διασκεδάζουν όπως επιτάσσει το έθιμο.

"Πράματα και θάματα" περιμένουμε και αυτή την εβδομάδα στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 ενώ οι πρωταγωνιστές της, φυσικά, συνεχίζουν και τη ζωή τους εκτός Διαφανίου... μαζί!

Όπως έχουν παραδεχτεί δημόσια οι ηθοποιοί που συμμετέχουν σε αυτό το τηλεοπτικό πρότζεκτ-φαινόμενο, έχουν όλοι δεθεί πολύ και δεν είναι λίγοι εκείνοι που κάνουν παρέα και εκτός γυρισμάτων.

Απόδειξη και η τελευταία ανάρτηση του Βαγγέλη Αλεξανδρή -ή "Κυριάκου", αν προτιμάς- όπου βλέπουμε ένα παρεάκι να διασκεδάζει σε ρυθμούς Αποκριάς.

Τη Δανάη Μιχαλάκη, a.k.a. "Δρόσω", την αναγνωρίσαμε, όπως και τον "Προύσαλη"-Γιώργο Σουξέ αριστερά, όμως για τους υπόλοιπους χρειαστήκαμε τη βοήθεια της... λεζάντας, όπως την έδωσε ο Αλεξανδρής.

Έχουμε και λέμε λοιπόν: Εκτός από τον ίδιο τον... "Κυριάκο", βλέπουμε την "Παγώνα" Δανάη Λουκάκη, την "Ασημίνα" Έλλη Τρίγγου και την τηλεοπτική πεθερά της -ναι, αυτή στο βάθος είναι η "Μυρσίνη" - Κατερίνα Διδασκάλου.

Στο ίδιο πάρτι ήταν, όπως βλέπουμε από δική του ανάρτηση και ο Γιάννης Στάνκογλου, ο οποίος μοιράστηκε μία φωτογραφία του ως "Θωμάς Κυπραίος" μασκαρεμένος "με το πρώτο κλαρίνο", όπως έγραψε στη λεζάντα. Πανταχού παρών ο "Κυριάκος"