«Μόνος στο σπίτι»: Δείτε πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές 29 χρόνια μετά! [Βίντεο]

18.12.2019
«Μόνος στο σπίτι»: Δείτε πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές 29 χρόνια μετά! [Βίντεο]
Η ταινία που ταυτίστηκε περισσότερο από κάθε άλλη με την εορταστική περίοδο που διανύουμε.

Το Home Alone «Μόνος στο σπίτι» αγαπήθηκε από όλους μας και θα συνεχίσει να αγαπιέται βεβαίως από πολλές γενιές ακόμη. Η ταινία που έσπασε τα ταμία προβλήθηκε για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη το 1990 και δικαίως ακόμη και σήμερα βρίσκεται στην κορυφή ως η χριστουγεννιάτικη ταινία με τα περισσότερα έσοδα στο box office της Νότιας Αμερικής.

Δείτε ακόμη: H Kate αποφεύγει χάδι του William on camera και όλοι μιλάνε γι' αυτό σήμερα [video]

Οι περιπέτειες του μικρού Κέβιν ΜακΚάλιστερ κατά κόσμον Μακόλεϊ Κάλκιν, ξεκινούν όταν η οικογένεια του τον αφήνει κατά λάθος μόνο στο σπίτι. Τότε ο ίδιος αποφασίζει να σώσει την περιουσία της οικογένειας και να βγάλει από τη μέση τους επίδοξους ληστές. Η ταινία προτάθηκε για 2 Όσκαρ: Καλύτερης Μουσικής και Καλύτερου Τραγουδιού ενώ ο μικρός πρωταγωνιστής προτάθηκε για Χρυσή Σφαίρα Α' Αντρικού Ρόλου σε Κωμωδία ή Μιούζικαλ.

Η τεράστια επιτυχία έφερε στις οθόνες μας 4 ακόμη ταινίες χωρίς όμως την ίδια επιτυχία. «Μόνος στο Σπίτι 2: Χαμένος στη Νέα Υόρκη» το 1992, « Μόνος στο Σπίτι 3» το 1997, «Μόνος στο Σπίτι 4» το 2002 και «Μόνος στο Σπίτι 5» το 2012. Το «Μόνος στο Σπίτι 2: Χαμένος στη Νέα Υόρκη» είναι η μόνη συνέχεια στην οποία πρωταγωνιστούν οι ίδιοι ηθοποιοί με την αυθεντική ταινία.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πως είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές της ταινίας:

Γιώργος Μουλάς