Η Charlize Theron περιγράφει τη νύχτα που η μητέρα της σκότωσε τον πατέρα της

17.12.2019
Η Charlize Theron περιγράφει τη νύχτα που η μητέρα της σκότωσε τον πατέρα της
Το γεγονός δεν είναι άγνωστο. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός τονίζει ότι δεν ντρέπεται να μιλήσει γι' αυτό και μοιράζεται όλες τις λεπτομέρειες.

Μία συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό NPR έδωσε η Charlize Theron με αφορμή την τελευταία της ταινία "Bombshell" που σημειώνει τεράστια επιτυχία όπου προβληθεί και, μεταξύ των όσων είπε, ξεχωρίζουμε μια πολύ προσωπική εξομολόγηση σχετικά με την πιο τραγική εμπειρία της ζωής της.

Η Charlize γύρισε τον χρόνο πίσω σχεδόν 30 χρόνια πίσω, κοντά στο Γιοχάνεσμπουργκ, όπου ζούσε με τους γονείς της, και συγκριμένα στη βραδιά όπου η μητέρα της, Gerdas σκότωσε σε αυτοάμυνα, τον πατέρα της, Charles. Η ίδια ήταν τότε 15 ετών.

"Ο πατέρας μου ήταν τόσο μεθυσμένος που δεν μπορούσε να περπατήσει, όταν μπήκε στο σπίτι εκείνο το βράδυ κρατώντας ένα όπλο", θυμάται η Theron περιγράφοντας πώς η ίδια και η μητέρα της είχαν κλειστεί στο μπάνιο, εκείνος πυροβόλησε τουλάχιστον 10 φορές στους τοίχους και προσπαθούσε να ανοίξει την πόρτα του μπάνιου.

"Έκανε ένα βήμα πίσω και πυροβόλησε στην πόρτα τρεις φορές. Καμία από αυτές τις σφαίρες δεν μας χτύπησε, που είναι ένα θαύμα", σημείωσε στη συνέχεια.

Ήταν μέσα σε αυτή τη δραματική στιγμή που η Gerda Theron πήρε το δικό της όπλο και τον πυροβόλησε σκοτώνοντάς τον.

"Ήταν σε αυτοάμυνα, έβαλε τέλος στην απειλή", εξήγησε η 44χρονη σταρ συμπληρώνοντας μερικά στοιχεία για τον πατέρα της.

"Ο πατέρας μου ήταν πολύ άρρωστος. Ο πατέρας μου ήταν αλκοολικός σε όλη μου τη ζωή. Εγώ μόνο έτσι τον γνώρισα. Αλκοολικό", εξήγησε η Charlize εξηγώντας πως δεν ντρέπεται να μοιράζεται την ιστορία της. Αντίθετα.

"Η οικογενειακή βία, αυτού του είδους η βία που συμβαίνει μέσα στο πλαίσιο της οικογένειας είναι κάτι για το οποίο μιλάω με πολλούς ανθρώπους παντού και πάντα. Πιστεύω πραγματικά πως όσο πιο πολύ μιλάμε για αυτό, τόσο συνειδητοποιούμε ότι δεν είμαστε μόνοι μας. Για μένα, αυτή ήταν ανέκαθεν μια ιστορία για το πως μεγαλώνει κανείς με έναν εθισμένο και τι μπορεί να κάνει αυτό σε έναν άνθρωπο"

Για την ιστορία, το 1991 η οπλοκατοχή ήταν νόμιμη στη χώρα. Το περιστατικό κρίθηκε αμέσως ως αυτοάμυνα και η Greta Theron δεν αντιμετώπισε ποτέ κατηγορίες. Η κόρη της, μόνο με περηφάνεια μιλάει για εκείνη, σε όλη της της ζωή!