Roxette: Πέθανε η τραγουδίστρια του θρυλικού duo των '80s

10.12.2019
Roxette: Πέθανε η τραγουδίστρια του θρυλικού duo των '80s
Η Marie Fredriksson ήταν 61ός ετών και "έφυγε" από επιπλοκές της ασθένειάς της. Πάλευε με τον καρκίνο εδώ και χρόνια.

Η είδηση κάνει τα τελευταία λεπτά τον γύρο του διαδικτύου γεμίζοντας θλίψη τους απανταχού θαυμαστές των Roxette, του σουηδικού duo που συνέθεταν ο Per Gessle και η Marie Fredriksson και χάρισε τόσο μεγάλες επιτυχίες τη δεκαετία του '80 ενώ παρέμεινε ενεργό μέχρι και πριν από μερικά χρόνια.

Η Marie διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο το 2002. Ακολούθησε επέμβαση αφαίρεσης του όγκου και ειδική αγωγή με χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες.

Στα χρόνια που ακολούθησαν συνέχισε να ηχογραφεί με τον Gessle καθώς και να οργώνει τον κόσμο με συναυλίες. Μέχρι το 2016 όταν οι γιατροί τη συμβούλευσαν να μη συνεχίσει άλλο. Ήταν, πια αρκετά αδύναμη. Στη συνέχεια, το μήνυμα που έστειλε στους θαυμαστές της μέσω της επίσημης σελίδας τους στο Instagram μετά τη ματαίωση των συναυλιών αυτών όπου τους ευχαριστεί για το "καλό κάρμα"

H Fredriksson αφήνει πίσω της τον σύζυγό της, Mikael "Micke" Bolyos και τα δυο τους παιδιά Inez Josefin και Oscar, οι οποίοι με ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι η κηδεία της Marie πρόκειται να τελεστεί σε πολύ στενό κύκλο. Όπως, εξάλλου, έτσι, για την ιστορία, είχε τελεστεί και ο γάμος της, όπου δεν είχε καλέσει ούτε και το έτερον ήμισύ της στη μουσική [φωτό κάτω]

Εμείς αποχαιρετούμε τη Marie Fredriksson με δύο από τις πιο μεγάλες επιτυχίες της νιότης της -και της δικής μας!