Η Ελένη Μενεγάκη μοιράζεται μια συμβουλή, μια μεγάλη αλήθεια και -ίσως- έναν γρίφο

09.12.2019
Η Ελένη Μενεγάκη μοιράζεται μια συμβουλή, μια μεγάλη αλήθεια και -ίσως- έναν γρίφο
Ιδιαίτερα ενεργή στα social media η διάσημη παρουσιάστρια δεν αφήνει παραπονεμένους τους αμέτρητους followers της.

Η Ελένη Μενεγάκη φροντίζει να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για τις εξελίξεις στην προσωπική αλλά και επαγγελματική ζωή με αντίστοιχε αναρτήσεις.

Αυτή η πιο πρόσφατη μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση καθώς πρόκειται, στην ουσία για μία βαρυσήμαντη συμβουλή ζωής που μοιράζεται με τους φίλους της η Ελένη. Μια μεγάλη αλήθεια που, όμως, δεν αποκλείεται να κρύβει και έναν... γρίφο!

Ιδού τι έγραψε πλάι σε μια χαμογελαστή φωτογραφία της που μοράστηκε χθες η Ελένη. Μια μεγάλης αξίας συμβουλή που όμως δεν αποκλείεται να ενέχει και σκέψεις της παρουσιάστριας για μια απόφαση που ενδεχομένως να καλείται ή να έχει ήδη κληθεί να πάρει για τα επαγγελματικά της.

Διάβασε και αυτό: Ελένη Μενεγάκη: Η εβδομαδιαία διατροφή που τη βοήθησε να χάσει κιλά

Οι εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό καθεστώς στον Alpha (θυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Κοντομηνάς ανήκει στο παρελθόν πια, με το κανάλι να έχει περάσει κατά το 100% στον Όμιλο Βαρδινογιάννη), η λήξη του συμβολαίου της που πλησιάζει αλλά και η έντονη φημολογία που θέλει το Mega να ετοιμάζει πρόταση για την απόκτησή της, ίσως να "παίζουν" στο μυαλό της Ελένης, η οποία κάνει αυτό το ποστάρισμα για να εξηγήσει -μεταξύ άλλων- και τη σκέψη της!

Ιδού:

"Mην υποσχεσαι οταν εισαι χαρουμενος... μην απαντας οταν εισαι θυμωμενος !"