"Είμαι ερωτευμένη μαζί σου" - Η Φαίη Σκορδά ομολόγησε τον έρωτά της On camera! [video]

11.11.2019
"Είμαι ερωτευμένη μαζί σου" - Η Φαίη Σκορδά ομολόγησε τον έρωτά της On camera! [video]
Άκρως αποκαλυπτική στη σημερινή της εκπομπή η γνωστή παρουσιάστρια!

Πριν από λίγη ώρα, το επεισόδιο της εκπομπής "Το Πρωινό" τελείωσε, με τη Φαίη Σκορδά και τον Άρη Καβατζίκη σε απευθείας σύνδεση από το Διαφάνι, όπου και συνάντησαν τους πρωταγωνιστές της πολυαγαπημένης σειράς "Άγριες Μέλισσες".

Από τη 15λεπτη αυτή επίσκεψη λοιπόν, που ήταν, βέβαια πολύ ενδιαφέρουσα στο σύνολό της, κρατάμε δύο πράγματα: Αφενός το "spoiler" του Καβατζίκη που φανέρωσε ότι ο έρωτας του Λάμπρου και της Λενιώς ολοκληρώνεται, αφετέρου, τον έρωτα της Φαίης Σκορδά προς τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο.

Ναι, καλά διαβάζεις... Με αποδείξεις ο έρωτας!

Στο βίντεο που ακολουθεί, βλέπουμε τους δυο συνεργάτες να μπαίνουν, αρχικά, στο κουρείο, όπου ετοιμάζονται για τις σκηνές τους, η Μαρία Κίτσου, ο Γιώργος Γάλλος, ο Γιώργος Γεροντιδάκης και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Μόλις μπήκαν μέσα στον χώρο λοιπόν η Φαίη έκανε την εξομολόγηση: "Είμαι ερωτευμένη μαζί σου", του είπε του Γκοτσόπουλου (στο 1:26 του βίντεο) και κάθισε αμέσως δίπλα του με ένα χαμόγελο που δεν περιγράφεται!

Στη συνέχεια της κουβέντας -και αφού η σημαντική εξέλιξη στη σχέση του Λάμπρου και της Ελένης αποκαλύφτηκε- ο Δημήτρης σηκώθηκε να φύγει με τη Φαίη να κρατιέται μετά βίας να μην τον ακολουθήσει: "Εγώ παιδιά θα φύγω μαζί του", είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου. "Όχι, δεν θα πας, έχουμε δουλειά εδώ", τη "μάζεψε" ο Καβατζίκης (στο 3:23) Έμεινε μεν, τον αποχαιρέτησε με πάθος δε... "Δημήτρη μου γεια", ακούγεται ενώ η συνέντευξη του Γιώργου Γάλλου έχει ξεκινήσει (στο 3:33 περίπου)

Λες όντως να υπάρχει κάποιος έρωτας εδώ; Θα δείξει... Εμείς απλά καταγράφουμε τα γεγονότα, όπως τα είδαμε στο βίντεο πριν από λίγο. Ιδού λοιπόν και τα συμπεράσματα δικά σας!