Η Jennifer Aniston άνοιξε λογαριασμό στο Instagram και η πρώτη φωτογραφία είναι με ΟΛΑ τα "Φιλαράκια" της

15.10.2019
Η Jennifer Aniston άνοιξε λογαριασμό στο Instagram και η πρώτη φωτογραφία είναι με ΟΛΑ τα "Φιλαράκια" της
Ήταν εναντίον των social media επί χρόνια, όμως τελικά "υπέκυψε". Και μας χάρισε το πρώτο full cast Friends reunion εδώ και πολύ πολύ καιρό.

Το πιο κοντινό σε reunion και των έξι πρωταγωνιστών της λατρεμένης σειράς "Friends" είχε πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο του 2016 με τον "Chandler" Matthew Perry να μη δίνει το "παρών".

Πριν από λίγες μέρες, η Courteney Cox μοιράστηκε μία φωτογραφία με τους τρεις από τους έξι φίλους [φωτό κάτω] ενώ μάθαμε εκ των υστέρων ότι εκεί, λίγο πιο δίπλα ήταν και οι υπόλοιποι, που όμως δεν είχαν ποζάρει.

Ουδείς γνωρίζει γιατί, όμως να που ήρθε η στιγμή να τους δούμε ξανά όλους μαζί. Και μάλιστα από πηγή που δεν περιμέναμε.

Την πολυπόθητη φωτογραφία μοιράστηκε η Jennifer Aniston μέσα από τον νεοσύστατο λογαριασμό της στο Instagram. Ναι. Καλά διάβασες. Άνοιξε λογαριασμό και η Jen. Και με αυτή τη φωτογραφία "μπήκε" δυναμικά στο "παιχνίδι"

"Και τώρα είμαστα ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ και στο Instagram. Γεια χαρά Instagram 👋🏻", έγραψε στη λεζάντα και ιδού:

Όπως βλέπεις, είναι όλοι εκεί... Και ο Matthew Perry, αν και σα να κρύβεται λίγο πίσω της. Και για να μιλήσουμε λίγο με αριθμούς, να καταθέσουμε ότι στις τρεις πρώτες ώρες "ζωής" του, ο λογαριασμός της Aniston καταγράφει περί τους 240.000 ακολούθους ενώ η φωτογραφία μετρά πάνω από 2 εκατομμύρια Likes... Και ανεβαίνει!!!

Καλώς μας ήρθε λοιπόν η Jennifer και περιμένουμε κι άλλους... θησαυρούς